Χαλκιδική: Συγκινεί ο αδερφός του αγνοούμενου Μάρτιν – «Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι χωρίς εκείνον»

Η οικογένεια δυσκολεύεται οικονομικά και απευθύνει έκκληση στην Κυβέρνηση

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο Μάρτιν, που αγνοείται εδώ και 10 ημέρες στη Χαλκιδική, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο αδελφός του Μάρτιν, Γκόραν, συγκλονίζει με όσα λέει. Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός χάθηκε στην παραλία «Μύτη», στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, καθώς παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα. «Βρίσκομαι στη Χαλκιδική με τη μητέρα, τη σύζυγό μου και το παιδάκι μας, ψάχνοντας τον αδερφό μου. Μέχρι τώρα δυστυχώς, δεν έχουμε κανένα αποτέλεσμα, κανένα σημάδι.

Έχουμε “κολλήσει” σε άλλη χώρα, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι χωρίς τον αδερφό μου. Δεν μπορώ να πω στην μητέρα μου, πως θα γυρίσουμε στην πατρίδα μας χωρίς αυτόν» δηλώνει στο thesstoday.gr, ο Γκόραν, με την βοήθεια της εθελόντριας του ΟΦΚΑΘ Μαρίας Τζουμανίδου.

«Η οικογένειά μου δεν μπορεί να το αντέξει άλλο. Η έρευνα για τον αδερφό μου γίνεται πολύ ακριβή» καθώς νοικιάζουν αεροπλάνα, σκάφη όπως και υποβρύχια drone με θερμικές κάμερες.

Ο αδερφός του αγνοούμενου απευθύνει για ακόμη μία φορά έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφoύ του με οποιονδήποτε τρόπο έχει απομείνει και ζητάει ακόμη και από τους πολίτες της περιοχής να συνεχίζουν να ψάχνουν και εκείνοι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συνδράμει στον εντοπισμό του αδερφού μου. Οι δωρεές είναι πολύ σημαντικές και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς αυτές. Πλέον όμως είμαστε ελάχιστοι στις έρευνες και έχουμε πολύ μεγάλη έκταση να καλύψουμε. Χρειαζόμαστε αεροπλάνα, επιπλέον drone και ελικόπτερα, οποιοσδήποτε μπορεί και ας ψάξει μαζί μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This