Τροχαίο με παιδιά στην Κόρινθο: Έκκληση για αίμα για τον 15χρονο – Θρήνος για τον 16χρονο και την 18χρονη

Δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 15χρονο που οδηγούσε το Ι.Χ.

Must Read

Δεν την χωράει ο νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κόρινθο, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι και οδηγούσε ένας 15χρονος, συγκρούστηκε με ένα άλλο Ι.Χ. με αποτέλεσμα, να χάσουν τη ζωή τους ένας 16χρονος και μια 18χρονη. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Σπαθοβουνίου, όταν το ένα από τα δύο Ι.Χ. έκανε όπισθεν λίγο πριν εισέλθει στο τούνελ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 16χρονος Αποστόλης και η 18χρονη Αναστασία βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 15χρονος αδερφός της, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο, δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς απευθύνουν έκκληση για αίμα, προκειμένου να χειρουργηθεί ο 15χρονος.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα είναι ακόμα θολές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο όχημα, το οποίο κινούνταν  με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων. Ο 16χρονος και η 18χρονη έχασαν τη ζωή τους και ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στην Αθήνα. 

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανήλικος, επέβαινε και ένας 18χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. 

Οδηγός του άλλου οχήματος ήταν ένας 65χρονος Βρετανός ο οποίος βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές και είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο. Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ελαφρά τραυματισμένος.

Δείτε επίσης: Κόρινθος: Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός – Εικόνες σοκ από το τροχαίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This