Ράκος η σύζυγος του καπετάνιου που αυτοκτόνησε: «Δεν ήρθε ποτέ η πυροσβεστική»

Η ηλικιωμένη που έχασε τον άνθρωπό της σε κατάσταση σοκ καθόταν και έβλεπε τα αποκαΐδια

Must Read

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ένας 84χρονος συνταξιούχος καπετάνιος που είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες για τρίτη φορά, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας να βλέπει την περιουσία του να χάνεται στην πύρινη λαίλαπα. 

Ο συνταξιούχος καπετάνιος είχε εκκενώσει το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης και όταν επέστρεψε να δει τι γίνεται, το είδε καμένο και αποφάσισε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα. 

Σε κατάσταση σοκ, η σύζυγός του, καθισμένη έξω από το σπίτι τους, δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία με την οποία ήρθε αντιμέτωπη. Η γυναίκα που έχασε το στήριγμά της, τον άνθρωπό της, καθόταν μπροστά από τα αποκαΐδια με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό.

Με τρεμάμενη φωνή είπε στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ότι καμία από τις τρεις φορές που κάηκε το σπίτι τους, δεν είδαν δυνάμεις της πυροσβεστικής.




«Δεν εμφανίστηκε ποτέ η πυροσβεστική, καμία φορά» ψέλλισε η σύζυγος του συνταξιούχου αυτόχειρα.

Μια γειτόνισσα που της συμπαραστεκόταν, δήλωσε πώς όταν ζήτησαν βοήθεια από την Πυροσβεστική, τους απάντησαν ότι δεν είχαν νερό. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This