Καταγγελία-σοκ από 18χρονη στο Ρέθυμνο: Τη βίασαν δύο Πακιστανοί στην παραλία

Πως οι στιγμές χαλάρωσης μετατράπηκαν σε εφιάλτη – Συνελήφθησαν ένας 23χρονος κι ένας 26χρονος

Must Read

Ένα πολύ πρωινό μπάνιο μαζί με την ανατολή του ηλίου θέλησε να απολαύσει την περασμένη Τρίτη μια 18χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε παραλία του Ρεθύμνου, αλλά αυτό που ακολούθησε μόνο ως εφιάλτης μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όπως κατήγγειλε σε κατάσταση σοκ η νεαρή γυναίκα στην αστυνομία, βρισκόταν στην ξαπλώστρα της γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, όταν την πλησίασαν και την ακινητοποίησαν δύο άνδρες, οι οποίοι τη βίασαν διαδοχικά.

Η Ασφάλεια Ρεθύμνου σχημάτισε τη δικογραφία της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με το flashnews.gr έχουν συλληφθεί δύο Πακιστανοί 23 και 26 ετών ως οι δράστες του βιασμού της 18χρονης κι ενώ οι Αρχές είναι εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This