Στον Πειραιά η σορός του φοιτητή που πέθανε στην Σίφνο για την ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, μετά τον ξαφνικό χαμό του 22χρονου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο τμήμα Αρχιτεκτόνων, που άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.

Σε κατάσταση σοκ, οι γονείς του άτυχου Θανάση, θα παραλάβουν από το λιμάνι του Πειραιά την σορό του. Το παιδί δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ούτε καρδιολογικό θέμα που να αποτελεί πιθανή αιτία για τον ξαφνικό θάνατό του. Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση θανάτου του. Έτσι, τα επόμενα 24ωρα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή με εντολή του εισαγγελέα Σύρου.

Η σορός του άτυχου νέου αμέσως μετά την άφιξη στον Πειραιά θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα άρχισαν στην παραλία, όπου ο 22χρονος είχε πάει με τους φίλους του. Ξαφνικά ένιωσε μία αδιαθεσία και βγήκε από τη θάλασσα, έκανε εμετό και κατέρρευσε. Εκείνη την ώρα του έκανε ανάνηψη ένας γιατρός που βρισκόταν στο σημείο. Πήγαν τον νεαρό -χωρίς τις αισθήσεις του- στο κέντρο υγείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο αδικοχαμένος Θανάσης έχει μία δίδυμη αδερφή που και εκείνη είναι φοιτήτρια, ενώ οι γονείς του άτυχου είναι πολύ αγαπητοί στην κοινωνία της Λαμίας με τον πατέρα να είναι ένας από τους καλύτερους αρχιτέκτονες -μηχανικούς της περιοχής, ενώ η μητέρα είναι γιατρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This