Κρήτη: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έβαλε φωτιά στο Λασίθι για… λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού!

Must Read

Για εμπρησμό συνελήφθη ένας 25χρονος στην Κρήτη, ο οποίος όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά «δικαιολογήθηκε» πως το έκανε για λόγους… επαγγελματικού ανταγωνισμού!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο νεαρός, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή του Βραχασίου στο Λασίθι, ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έβαλε τη φωτιά τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 2 τα ξημερώματα κι ενώ πλήθος κόσμου διασκέδαζε. Η φωτιά ξέσπασε ακριβώς κάτω από την πλατεία, σε χορτολιβαδική έκταση, και πολύ γρήγορα τεράστιες φλόγες κινούνταν απειλητικά προς το μέρος των κατοίκων.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δύσκολες. Χάρη, ωστόσο, στην άμεση κινητοποίηση των αρχών, ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες, την ίδια ώρα που αστυνομικοί και πυροσβέστες βάλθηκαν να εκκένωναν το χωριό. Στην προσπάθεια της κατάσβεσης, συμμετείχαν και υδροφόρες του δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ σε πλήρη επιφυλακή βρισκόταν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να επέμβουν στην περίπτωση που υπήρχαν τραυματισμοί.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά:

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This