Κ. Γιαννακόπουλος: «ΑμΕΑ, βρέφη, καρκινοπαθείς, όλοι μας εγκλωβισμένοι για δύο ώρες, χωρίς εξαερισμό και κλιματισμό»

Ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει την τραυματική εμπειρία του από το χθεσινό μπάχαλο με τις καθηλωμένες αμαξοστοιχίες της Hellenic Train

Must Read

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε την ατυχία να βρίσκεται μέσα σε ένα από τα τρένα που ακινητοποιήθηκαν χθες, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στις σιδηροδρομικές γραμμές, βρήκε την ευκαιρία να περιγράψει τα όσα τραγικά έζησε, τονίζοντας πως ένιωσε τρόμο και ντροπή για λογαριασμό της Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

«Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι η αμαξοστοιχία αυτή δεν είναι το “Βέλος”, το οποίο ακινητοποιήθηκε πιο έξω από την Αθήνα. Είναι η επόμενη αμαξοστοιχία Αθήνα – Θεσσαλονίκη η οποία ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Κέντρο Αχαρνών. Ήμασταν εγκλωβισμένοι άνθρωποι ΑμΕΑ, βρέφη, καρκινοπαθείς που πηγαίνανε για χημειοθεραπείες, όλοι μας ταλαιπωρηθήκαμε εγκλωβισμένοι για δύο ώρες σχεδόν χωρίς εξαερισμό, χωρίς κλιματισμό μέσα στη ζέστη χωρίς να γνωρίζουμε τι γίνεται. Μας ανακοίνωσαν ότι έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα, ενώ έγινε μπαμ, πετάχτηκαν σπίθες και χάλασε το σύστημα που ηλεκτροδοτούσε τη μηχανή της αμαξοστοιχίας. Ανακοίνωσαν επίσημα ότι κόπηκε το ρεύμα. Αναρωτηθήκαμε είναι δυνατόν στην κεντρική αμαξοστοιχία και γιατί δεν φέρνουν μηχανή που δεν λειτουργεί με ρεύμα αλλά με πετρέλαιο ντίζελ. Ή να συνεχίσουμε το δρομολόγιο μας ή να επιστρέψουμε στο σταθμό Λαρίσης», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Κανένα πρωτόκολλο, κανένας χειρισμός λες και ήταν κάποιοι ιδιώτες που ανέλαβαν μία αμαξοστοιχία να τη μετακινήσουν. Εγώ αντιλήφθηκα ότι μόνο ελεγκτές υπήρχαν εκεί. Καμία εξυπηρέτηση, κανένα μπουκαλάκι νερό. Δεν υπήρχε τίποτα. Μας γυρίσανε στο σταθμό Λαρίσης. Κατεβήκαμε έξαλλοι όλοι. Μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν στον προορισμό μας. Δεν ίσχυε αυτό. Υπήρχαν λεωφορεία που πήγαν μόνο Οινόη και Χαλκίδα».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This