Συναγερμός στην Ρόδο: Τουρίστρια από την Αυστρία κατήγγειλε βιασμό που «δεν θυμάται»

Η 23χρονη τουρίστρια αν και κατηγορεί τον νεαρό ότι την εξανάγκασε παρά την θέλησή της σε συνεύρεση, δηλώνει ότι δεν... θυμάται τι ακριβώς έχει γίνει μεταξύ τους

Must Read

Αναστατωμένη είναι η Ρόδος από την νέα καταγγελία βιασμού που ήρθε στο φως από μία 23χρονη τουρίστρια από την Αυστρία, η οποία ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα.

Η αλλοδαπή κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν 22χρονο Ροδίτη ο οποίος συνελήφθη, αλλά αρνείται ακόμη και ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της! Συγκεκριμένα, η κοπέλα είπε ότι γνωρίστηκε με τον νεαρό σε ένα μπαρ όπου διασκέδασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης και στην συνέχεια πήγαν σε άλλον χώρο, όπου υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή. Ωστόσο, αν και κατηγορεί τον νεαρό ότι την εξανάγκασε παρά την θέλησή της σε συνεύρεση, δηλώνει ότι δεν… θυμάται τι ακριβώς έχει γίνει μεταξύ τους!

Η εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστεί η 23χρονη τουρίστρια από ιατροδικαστή, ώστε να εξακριβωθεί αν φέρει ίχνη βιασμού. Από την πλευρά του, ο φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του η Αυστριακή και ότι έχει γίνει κάτι επιλήψιμο. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου παρήγγειλε στην Ασφάλεια την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έκανε η νεαρή τουρίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This