Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο – Την έσφαξε και την παράτησε στο σπίτι τους

Το έγκλημα που έγινε σήμερα το πρωί, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία

Must Read

Ακόμα μία μελανή σελίδα γράφτηκε στο βιβλίο των γυναικοκτονιών, με θύμα αυτή τη φορά μία 56χρονη γυναίκα, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της, στην Κρήτη.

Ο καυγάς για άλλη μια φορά ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν έντονος και τελικά μοιραίος, αφού o 60χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του, στο χωριό Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο δράστης, μόλις άκουσε ότι η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε και του ζήτησε να χωρίσουν, άρπαξε το μαχαίρι της κουζίνας και άρχισε να την χτυπάει με αυτό στο λαιμό.




Αμέσως μετά και ενώ η γυναίκα έπεσε νεκρή, μπρούμυτα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού, ο 60χρονος πήγε στο αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Νέα γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα ειδοποίησε τον 30χρονο γιο του ζευγαριού για όσα είχαν συμβεί μέσα στο σπίτι, στο χωριό Άνω Μαλάκι. Αυτή την ώρα, στο αστυνομικό τμήμα οι Αρχές σχηματίζουν τη δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του 60χρονου, ενώ κλιμάκιο έχει αποκλείσει το σημείο που έγινε η δολοφονία και περιμένουν ιατροδικαστή, ο οποίος θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Το έγκλημα που έγινε σήμερα το πρωί, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This