Φρικτό τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι που παρασύρθηκε στη ΛΕΑ μπροστά στα μάτια των παιδιών του!

Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι ο 10χρονος γιος και η 25χρονη κόρη

Must Read

Δύο ακόμη ονόματα προστέθηκαν στη μαύρη λίστα των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας. Ένα ζευγάρι αλβανικής καταγωγής άφησε την τελευταία του πνοή στο 171ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού κοντά στα διόδια Τερόβου όταν έχοντας σταματήσει στη ΛΕΑ, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα.

Συγκεκριμένα ένας 58χρονος με την 50χρονη σύζυγό του διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητό τους αντιμετώπιζε βλάβη και σταμάτησαν δεξιά για να δουν τι συμβαίνει. Κατέβηκαν έχοντας αφήσει τις πόρτες ανοιχτές από την αριστερή πλευρά του ΙΧ.




Διερχόμενο όχημα το οποίο προφανώς δεν είδε τι συνέβαινε χτύπησε πρώτα στις πόρτες πλαγιομετωπικά και παρέσυρε τους δύο ανθρώπους, την ώρα που το τραγικό σκηνικό παρακολουθούσαν μέσα από το αυτοκίνητο τα δύο παιδιά τους!

Η 25χρονη κόρη και ο δεκάχρονος γιος, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος.

Οι διασώστες που έσπευσαν προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κρατήσουν στη ζωή το ζευγάρι, αλλά ο άνδρας φέρεται να κατέληξε επί τόπου και η γυναίκα λίγο αργότερα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα (01-08-2022) και περί ώρα 06:45 στο 171ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  που οδηγούσε ημεδαπός, κινούμενο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, προσέκρουσε στις ανοιχτές αριστερές πόρτες Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), παρασέρνοντας τον 58χρονο αλλοδαπό οδηγό του οχήματος και 50χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό αμφότερων.

Προανάκριση ενεργείται από το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων».

*φωτογραφία από www.epiruspost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This