Θρίλερ με τον «περίεργο» θάνατο ψαροντουφεκά

Αντιφάσεις από τον συνάδελφό του στην κατάθεσή του

Must Read

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον τραγικό θάνατο ενός επαγγελματία ψαρά στην Κεφαλονιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του με ανεξήγητο τρόπο, την ώρα που ψάρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress, ο 54χρονος ψάρευε μέσα στη θάλασσα, με αναπνευστήρα, όταν ξαφνικά ο συνάδελφός του, οι οποίος βρίσκονταν μέσα στο καΐκι, τον είδε να επιπλέει στη θάλασσα αναίσθητος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 54χρονο στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ψαράς δεν έφερε τραύματα και δεν είχε χτυπηθεί.

Τοπικά μέσα μετέδωσαν ότι ο 54χρονος ανασύρθηκε νεκρός λίγο αφού είχε πέσει για βουτιά με χρήση σωλήνα που του παρείχε οξυγόνο από το αλιευτικό σκάφος. Από πλευράς του ο συνάδελφός του είπε στους λιμενικούς ότι «ένα φουσκωτό σκάφος πέρασε με ταχύτητα και έκοψε το σωληνάκι παροχής οξυγόνου».

Ο ίδιος στη συνέχεια υποστήριξε πως το σκάφος, «ήταν ένα λευκό πολυεστερικό», ενώ μετέπειτα, σύμφωνα με πηγές του λιμενικού, ο ίδιος είπε πως «δυο σκάφη πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο που ψάρευε ο 54χρονος και του έκοψαν το σωληνάκι του οξυγόνου». Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κοπεί το σωληνάκι του οξυγόνου.

Η σορός του θα διακομιστεί αύριο στην Πάτρα όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας θα ρίξουν φως στον ανεξήγητο θάνατό του.

Το Λιμεναρχείο Κεφαλονιά διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ θα ρίξει και δύτες στον βυθό προκειμένου να κάνουν αυτοψία. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This