Μυστήριο με τον θάνατο του βρέφους στα Γρεβενά: Απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές

Η νεκροψία δεν έδωσε «σαφείς ενδείξεις»

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο χαμός του μόλις λίγων ημερών νεογνού, το οποίο πέθανε μετά από δύο ημέρες νοσηλείας. Η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης χωρίς ωστόσο να προκύψουν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του.

«Φως» στην υπόθεση του νεκρού βρέφους αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να δοθεί απάντηση για τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους». Η νεκροψία – νεκροτομή δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του νεογνού, το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την περασμένη Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό και του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή. Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Χθες, Τρίτη (2/8) στις 07:00 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας» ανέφερε η μητέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που πέθανε αιφνίδια στα Γρεβενά: «Ήταν υγιέστατο αλλά δεν τα κατάφερε»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This