«Έτρεξα πίσω από τον αλλοδαπό με φωνές και ύβρεις»: Συγκλονίζει ο 35χρονος που βοήθησε τη δημοσιογράφο που κινδύνεψε με βιασμό

«Η κοπέλα είχε πάθει σοκ»

Must Read

Στο κτίριο όπου κρυβόταν ο 26χρονος Μαροκινός, φερόμενος ως δράστης της απόπειρας βιασμού της γνωστής δημοσιογράφου Νίκης Χάγια στα Εξάρχεια, ο οποίος και συνελήφθη, έκανε έφοδο σήμερα η Αστυνομία.

Κατά την επιχείρηση στο κτίριο στα Εξάρχεια, το οποίο και τελούσε υπό κατάληψη, έγιναν οκτώ προσαγωγές. Ανακουφισμένη από τις εξελίξεις, η Νίκη Χάγια που δέχτηκε την επίθεση κάνει έκκληση να μην αφεθεί ελεύθερος ο δράστης.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες και για καλή της τύχη, τις φωνές της άκουσε ένας 35χρονος, ο οποίος και προσπάθησε να τη βοηθήσει. «Ξαφνικά, την ώρα που κατέβαινα από το σπίτι μου, άκουσα μία γυναικεία φωνή να φωνάζει “βοήθεια με βιάζουν”. Εκείνη την ώρα βγήκα από το Ι.Χ. και άφησα το αμάξι με αναμμένη την μηχανή. Έτρεξα προς το σημείο και είδα την κοπέλα να κυνηγάει κάποιον αλλοδαπό», περιγράφει ο άνδρας, μιλώντας στο STAR.

«Έτρεξα πίσω από τον αλλοδαπό και με φωνές και με ύβρεις προσπάθησα να τον πείσω να αφήσει τα πράγματα της κοπέλας», συνεχίζει. «Η κοπέλα είχε πάθει σοκ. Φοβήθηκα για τη ζωή μου», προσθέτει ο ίδιος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This