Επιχειρηματίας έπεσε θύμα απατεώνων στην Καβάλα και έχασε 18.000 ευρώ!

Άγνωστος προσποιήθηκε τον πελάτη και είπε σε επιχειρηματία ότι θα κατέβαλε το αντίτιμο για υποτιθέμενη αγορά

Must Read

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας επιχειρηματίας στην Καβάλα που έπεσε θύμα απάτης και είδε από την μια στιγμή στην άλλη να κάνουν «φτερά» από τον λογαριασμό του 18.000 ευρώ!

Οι απάτες τείνουν να λάβουν τρομακτικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και την Θράκης και δεν γλίτωσε ούτε ο ιδιοκτήτης επιχείρησης σε περιοχή της Καβάλας, ο οποίος δέχθηκε την Πέμπτη τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που προσποιήθηκε τον πελάτη και του είπε ότι θα κατέβαλε ένα χρηματικό ποσό δήθεν για την αγορά, στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας δέχθηκε ένα email που έδειχνε ως αποστολέα την τράπεζα και περιείχε έναν σύνδεσμο. Όταν τον ακολούθησε και πληκτρολόγησε τους τραπεζικούς κωδικούς του, παραχώρησε άθελά του πρόσβαση στον απατεώνα, ο οποίος μετέφερε από τον λογαριασμό του το ποσό των 18.000 ευρώ.

Όταν ο επιχειρηματίες αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη, έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Παγγαίου και οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This