Πατέρας 17χρονης Νικολέτας: «Ντροπή του…έμειναν μόνο τα βίντεο από το παιδί μου»

«Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;»

Must Read

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, για τη σύλληψη του Πακιστανού δράστη της δολοφονίας της κόρης του.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι του σπιτιού της, στο Περιστέρι, τόνισε πως η σύλληψη του αλλοδαπού δράστη «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει” …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας…; για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Δείτε ακόμη: Άγρια δολοφονία: Σεσημασμένος με διαφορετικά ονόματα ο δολοφόνος της 17χρονης στο Περιστέρι

Ο κ. Σίμος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στον δράστη – σημειώνεται πως έχει ομολογήσει ήδη την πράξη του στους αστυνομικούς – απάντησε: «Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Συνέχισε λέγοντας: «μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα… ».

Τα μικρότερα αδέλφια της ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με την αδικοχαμένη Νικολέτα, ενώ βρίσκονται σε σοκ. «Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι… ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», είπε ο πατέρας.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This