Άγρια δολοφονία: Σεσημασμένος με διαφορετικά ονόματα ο δολοφόνος της 17χρονης στο Περιστέρι

Γνωστός ως «σεσημασμένος» με δύο διαφορετικά ονοματεπώνυμα και δύο ηλικίες - Τα predator είναι διαθέσιμα μόνο για την παρακολούθηση πολιτικών και δημοσιογράφων..

Must Read

Σε φιάσκο για την ΕΛ.ΑΣ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου στο Περιστέρι, καθώς ενώ ο δράστης ήταν γνωστός στην Αστυνομία, κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα.

Το γεγονός ότι ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης κατάφερε να διαφύγει από την χώρα με τόση ευκολία, δείχνει πόσο καλά γνωρίζει τα κυκλώματα των διακινητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κυρίως δε αυτά τα οποία ελέγχουν την διακίνηση παράνομων αλλοδαπων από και προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Με τον ίδιο τρόπο που απέδρασε από την Ελλάδα ο δολοφόνος της Νικολέτας, διέφυγαν από την Ελλάδα και οι Πακιστανοί με τα τσεκούρια, εικόνες της συμμορίας με τσεκούρια σε δρόμους της Αθήνα και μαχαίρια κάτω από την Ακρόπολη έκαναν τον γύρο της χώρας στις αρχές Ιουνίου, αλλά από την ΕΛ.ΑΣ «ουδέν το άξιον» μέχρι σήμερα, δεν ασχολήθηκαν ποτέ.

Σε καμία περίπτωση η σύλληψη του Πακιστανού ο οποίος δολοφόνησε άγρια την 17χρονη στο Περιστέρι δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ, καθώς αυτός κατάφερε να βγει από την χώρα ενώ υποτίθεται τον έψαχνε παντού η Ελληνική Αστυνομία.

Εν τέλει, ο Πακιστανός συνελήφθη έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας των Σκοπίων σε ομάδα παράνομων αλλοδαπών στο έδαφος των Σκοπίων, μετά και την έκδοση διεθνούς αγγελίας σε βάρος του έπειτα όμως από ένα κομφούζιο γύρω από την αναζήτηση του.

Σεσημασμένος με διαφορετικά ονόματα

Στην Αθήνα τις πρώτες κρίσιμες ώρες επικράτησε ένα αλαλούμ γύρω από την αναζήτηση του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας ήταν γνωστός στην Αστυνομία με τουλάχιστον δύο διαφορετικά ονοματεπώνυμα και δύο διαφορετικές ηλικίες, 22 και 30 ετών. Φέρεται ως σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ή παράνομη είσοδο στην χώρα.

Το φιάσκο για την ΕΛ.ΑΣ επιχείρησαν να διαχειρισθούν επικοινωνιακά κύκλοι μέσα από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, διαρρέοντας ψευδείς πληροφορίες στους δημοσιογράφους ότι ο δολοφόνος συζητά με δικηγόρο κι ετοιμάζεται να παραδοθεί, για να δοθεί στην κοινή γνώμη η απατηλή εντύπωση ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 17χρονης βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, και πιό συγκεκριμένα εντός Αττικής, ενώ ήταν γνωστό ότι τον είχαν φυγαδεύσει ομοεθνείς του και αυτός είχε ήδη διαφύγει τάχιστα από την χώρα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς περνώντας μάλιστα παράνομα τα σύνορα με τα Σκόπια.

Όμως κατανοούν όλοι ότι αν ο ίδιος δεν έκανε το μοιραίο λάθος να ενεργοποιήσει το κινητό της 17χρονης στα Σκόπια, δεν θα είχε συλληφθεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με ότι ο ίδιος είπε φέρεται είπε σήμερα στον Εισαγγελέα, δεν είχε ποτέ σκοπό να παραδοθεί, διαψεύδοντας τις ψευδέστατες «φιλικές διαρροές» κύκλων της ΕΛ.ΑΣ περί επιθυμίας του να παραδοθεί.




Θα απαντήσουν;..

Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ οφείλει να απαντήσει σε πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα για την παρουσία του ατόμου αυτού στην χώρα και ειδικότερα με ποιό καθεστώς διέμενε στην Ελλάδα. Αν δηλαδή είχε άσυλο πρόσφυγα ή είχε ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και πότε ή αν διέμενε στην χώρα με άδεια εργασίας ή αν του είχε δοθεί προθεσμία να εγκαταλείψει την χώρα ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός, ποιό είναι το αληθινό του όνομα ποιά τελικά είναι η πραγματική του ηλικία.

Άγρια δολοφονία

Σε ότι αφορά το εγκληματολογικό μέρος της υπόθεσης, όλα δείχνουν ότι δεν ήταν ένα απλό καυγαδάκι του «βασιλιά Σάνι» – όπως εμφανιζόταν στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα – με την ανήλικη το οποίο εξελίχθηκε σε ένα έντονο επεισόδιο και οδήγησε στην ανθρωποκτονία επάνω στην «κακιά στιγμή».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την 17χρονη Νικολέτα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα η ανήλικη να χάσει τη ζωή της.




Τα εγκληματολογικά ευρήματα στον χώρο που βρέθηκε δολοφονημένη η 17χρονη, δείχνουν ότι ο Πακιστανός φονιάς της Νικολέτας Καρολίδου την δολοφόνησε άγρια, καθώς το άψυχο σώμα της βρέθηκε με μώλωπες και δεμένο από το ένα χέρι στο κρεβάτι επάνω στο οποίο δολοφονήθηκε.

Ο τρόπος με τον οποίο την έδεσε και στη συνέχεια την σκότωσε, δείχνει σοβαρότατη πρόθεση του να διαπράξει την ανθρωποκτονία. Επίσης, το γεγονός ότι απέδρασε στα Σκόπια από την χώρα κάτω από την μύτη της ΕΛ.ΑΣ ασφαλώς δείχνει πόσο καλά είχε προσχεδιάσει όλες του τις ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομική έρευνα πρέπει να επεκταθεί ώστε να βρεθεί ποιοί και πως τον φυγάδευσαν.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This