ΗΠΑ: Η Γερουσία ενέκρινε το πολυσυζητημένο πρόγραμμα Μπάιντεν για το Κλίμα και την Υγεία

Απελευθερώνεται ποσό ύψους άνω των 430 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Must Read

Διπλή χαρά για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς αφού κατάφερε να ξεπεράσει, τελικά, την πολυήμερη περιπέτεια της υγείας του με την Covid-19, σήμερα πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά εντός του Κογκρέσου.

Ειδικότερα, η αμερικανική Γερουσία ενέκρινε σήμερα το μεγάλο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου για το Κλίμα και την Υγεία, προσφέροντας μία σημαντική νίκη στον Μπάιντεν, λιγότερο από 100 ημέρες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

Μόνο με τις δικές τους ψήφους, οι Δημοκρατικοί ενέκριναν το πρόγραμμα ύψους άνω των 430 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την τελική ψηφοφορία, πριν επικυρωθεί από τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρέτισε την ψήφιση – προϊόν 18μηνων δύσκολων διαπραγματεύσεων. «Χρειάσθηκε να γίνουν πολλοί συμβιβασμοί. Τα σημαντικά πράγματα απαιτούν σχεδόν πάντα συμβιβασμούς», ανέφερε ο Μπάιντεν, ενώ κάλεσε τη Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει το κείμενο χωρίς καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This