Παραλίγο τραγωδία: Αντιμέτωποι με 20.000 volt υπάλληλοι της ΔΕΑΥΗ που «τρύπησαν» καλώδιο της ΔΕΗ!

Τα σχέδια έδειχναν ότι η περιοχή ήταν «καθαρή»

Must Read

Άγιο είχαν υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ), που είχαν ατύχημα ενώ άνοιγαν κανάλι από όπου θα περνούσαν δίκτυα ύδρευσης, καθώς τη γλίτωσαν «φτηνά», παρά το γεγονός ότι «βρήκαν» σε καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να προκληθούν δύο εκρήξεις.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, όταν οι υπάλληλοι συνεργείου του Δήμου Ηρακλείου κινδύνεψαν σοβαρά να τους «χτυπήσει» το ρεύμα, καθώς, σκάβοντας έπεσαν πάνω σε καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο, σύμφωνα με τα σχέδια που είχαν στα χέρια τους, δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

Αμέσως σημειώθηκαν δύο εκρήξεις που αναστάτωσαν τη γειτονιά, με το καλώδιο να παίρνουν φωτιά και μια μεγάλη περιοχή του κέντρου και ειδικότερα εκείνη της Αγίας Τριάδας, να μένει χωρίς ρεύμα. Άμεσα οι εργασίες διακόπηκαν, με τους υπαλλήλους να τσεκάρουν πανικόβλητοι τα σχέδια για το αν περνάνε καλώδια της ΔΕΗ από το σημείο.

Υπάλληλοι της υπηρεσίας που κατέφθασαν στο σημείο, τούς εξήγησαν πως στάθηκαν τυχεροί, καθώς το τρυπάνι «τρύπησε» καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, απ’ όπου περνούσαν… 20.000 Volt!

*πηγή φωτο: cretapost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This