Ιωάννινα: Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος απ’ όπου έπεσε και τσακίστηκε η 17χρονη

Πρόκειται για τον πατέρα μιας από τις δύο φίλες της άτυχης κοπέλας, με τις οποίες βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας

Must Read

Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στα Ιωάννινα, από το μπαλκόνι του οποίου έπεσε στο κενό μια 17χρονη κοπέλα, το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να δίνει, πλέον, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το διαμέρισμα ανήκει στον πατέρα μιας από τις ανήλικες φίλες του άτυχου κοριτσιού, ο οποίος την ώρα που συνέβη το κακό απουσίαζε από το σπίτι. Η 17χρονη, η οποία είναι βουλγαρικής καταγωγής και είχε μεταφερθεί σε Μονάδα Προστασίας Παιδιών από περιοχή της Αχαΐας, διασκέδαζε παρέα με δύο φίλες της στο διαμέρισμα, σε ώρα κανονικής εξόδου από τη μονάδα.

Κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, η 17χρονη βγήκε από το παράθυρο του μπάνιου και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας. Εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η ανήλικη θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της και δεν υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα και το κεφάλι της, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This