Αίγιο: Εσπευσμένα στο χειρουργείο 23χρονη που έπεσε από μπαλκόνι του 5ου

Πρόσφατα είχε απασχολήσει τα τοπικά ΜΜΕ με την εξαφάνισή της

Must Read

Στην Πάτρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα μια 23χρονη, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά, πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου μένει με την οικογένειά της, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, την πτώση της κοπέλας ανέκοψε μεν ένας θάμνος, ωστόσο δεν αποσόβησε τον πολλαπλό τραυματισμό της. Η 23χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου κι από κει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο, όπου και χειρουργείται, καθώς έχει τραύματα σε όλο της το σώμα.

Το αναπάντεχο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το pelop.gr, η άτυχη κοπέλα είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και πρόσφατα, όταν είχε εξαφανιστεί από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να τη βρίσκουν μερικές ώρες αργότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This