Μύκονος: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά

Εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές ένας ακόμη συνεργός του

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού του γνωστού ξενοδόχου της Μυκόνου, Θοδωρή Κουσαθανά, τον οποίο και κατάφεραν να εντοπίσουν σήμερα, καθώς, μετά τη δολοφονική επίθεση είχε διαφύγει από το κοσμοπολίτικο νησί.

Πρόκειται για έναν 32χρονο, παλιό γνώριμο, μάλιστα, των Αρχών, λόγω των σχέσεών του με «ανθρώπους της νύχτας». Ο άνδρας, ο οποίος είχε επιτεθεί στον γνωστό ξενοδόχο στις 10 Ιουνίου, συνελήφθη στη χώρα της Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή της Σύρου.

Στις 26 Ιουνίου, κατόπιν ελέγχων στα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου, το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών είχε ανακαλύψει την ταυτότητα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, ενώ ένας 31χρονος άνδρας από την Αλβανία, που συνελήφθη κατά τις αστυνομικές επιχειρήσεις για απείθεια, διαπιστώθηκε ότι είχε βοηθήσει το φυσικό αυτουργό της άγριας επίθεσης να διαφύγει το βράδυ της 10ης Ιουνίου.

Έτσι ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Ο 31χρονος, που αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη, φαίνεται ότι είχε αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικό υλικό να οδηγεί το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του Θοδωρή Κουσαθανά, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως οδηγός μίνι βαν, μεταφέροντας τουρίστες σε διάφορα σημεία του νησιού. Μέσω της σύλληψής του, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τόσο τον 32χρονο φυσικό αυτουργό, όσο και έναν ακόμα συνεργό του, ο οποίος και αναζητείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This