Δύο ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε 39χρονη στη Γαύδο!

Στο νοσοκομείο με τη συνδρομή του λιμενικού - Πολύ σοβαρό ένα από τα τραύματα στον αριστερό μηρό της γυναίκας

Must Read

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε μια 39χρονη γυναίκα η οποία χθες αργά το βράδυ δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ροτβάιλερ στη Γαύδο και συγκεκριμένα στην παραλία Σαρακίνικο.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που έφερε στο σώμα και στα πόδια, κρίθηκε πως πρέπει να πάει σε νοσοκομείο.




Με πλωτό σκάφος του Λιμενικού μεταφέρθηκε στα Σφακιά και από κει, την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σοβαρά τραύματα

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα, το τραύμα της γυναίκας στον αριστερό μηρό είναι «πάρα πολύ σοβαρό και ευμέγεθες», ενώ έφερε ένα επίσης σοβαρό τραύμα στον αριστερό ώμο και μικρότερα τραύματα σε άλλα μέρη του σώματος.

Εισήχθη σε χειρουργική κλινική του νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε «χειρουργείο καθαρισμού», όπως είπε ο κ. Μπέας, ο οποίος επεσήμανε ότι η 39χρονη τελεί υπό σοκ.

Σύμφωνα με τον Alpha, τα δύο σκυλιά ανήκουν σε ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ στην παραλία του Σαρακίνικου, όπου δέχθηκε την επίθεση η γυναίκα, ενώ τον περασμένο Μάιο ένας 45χρονος δέχθηκε επίσης επίθεση από τα σκυλιά.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This