Κέρκυρα: Βρετανίδες παραλίγο να καούν ζωντανές από φωτιά στο δωμάτιό τους

Το κλιματιστικό πήρε φωτιά το βράδυ

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Κάβο της Κέρκυρας, τρεις Βρετανίδες τουρίστριες, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο κλιματιστικό. 

Η Αλίσια Μακναμάραρ, η Μέγκαν Κένεντι και η Φαίη Τούρμπερβιλ, είναι 21 ετών και επέλεξαν τον Κάβο της Κέρκυρας για τις διακοπές τους, οι οποίες ήταν επεισοδιακές.

https://twitter.com/alycia_mcnamara/status/1556609955150663680?t=iUKi7UE_wI_kx4yOzVGLCw&s=19

Η φωτιά στο κλιματιστικό εκδηλώθηκε το πρώτο βράδυ των τριών Βρετανίδων στην Κέρκυρα και αφού, όπως ισχυρίζονται, είχαν ενημερώσει δύο φορές ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα.

«Κοιμόμασταν όλοι όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά. Βγείτε έξω τώρα”» περιέγραψε η Αλίσια Μακναμάρα τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στην Κέρκυρα.

https://twitter.com/alycia_mcnamara/status/1556609967142195206?t=ty–vzLE3opvGFko_bJusw&s=19

 

«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά» ανέφερε.

Όπως καταγγέλλουν οι Βρετανίδες ο συναγερμός για φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε η μια εξ αυτών να το κάνει χειροκίνητα.

Σύμφωνα με την Μακναμάρα τελικά κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This