Ακινητοποιημένοι μεσοπέλαγα βρέθηκαν 1.171 τουρίστες, λόγω βλάβης στο World Champion Jet

Must Read

Μηχανική βλάβη καθήλωσε μεσοπέλαγα το επιβατικό πλοίο World Champion Jet, το οποίο μεταφέρει 1.171 επιβάτες, οι οποίοι είχαν αναχωρήσει το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά.

Το World Champion Jet της εταιρείας Sea Jets ξεκίνησε στις 7 το πρωί από Πειραιά και πέρασε από Σύρο, Μύκονο, Ίο και Σαντορίνη, προτού ακινητοποιηθεί στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην Κέα και τη Γυάρο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εντοπίστηκε εισροή ξένου αντικειμένου στο σύστημα υδροπροώθησης του πλοίου.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το μηχανικό πρόβλημα μάλλον αποκαταστάθηκε, αλλά το πλοίο κατευθύνεται με μειωμένη ταχύτητα προς Πειραιά. Να σημειωθεί πως στην περιοχή πνέουν άνεμοι τεσσάρων μποφόρ.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This