Φονικό στην Άρτα: «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη» τα πρώτα λόγια του δράστη – Το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Όλοι γνώριζαν τα προβλήματα της οικογένειας, αλλά κανείς δεν το περίμενε ότι θα κατέληγαν έτσι

Must Read

«Μουδιασμένη» εξακολουθεί να είναι η Άρτα από το φονικό με θύμα 75χρονο και θύτη τον 29χρονο γαμπρό του, που τον πυροβόλησε τέσσερις φορές εξ’επαφής, όταν έσπευσε να υπερασπιστεί την κόρη του.

Ο νεαρός δολοφόνος, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο, συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το πρωί, μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στις Αρχές. Συγκεκριμένα, νωρίς σήμερα το πρωί τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και είπε ότι βρίσκεται στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας, υποδεικνύοντας το ακριβές σημείο.

Εκεί πήγε αμέσως ομάδα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που βρήκε και συνέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση και από εκεί μετά την πρώτη κατάθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Το γνωρίζαμε ότι είχαν προβλήματα από πριν, αλλά ποιος να το φανταστεί τι θα μπορούσε να γίνει» δήλωσε ένας ξάδερφος του 75χρονου, που είχαν καθημερινά επαφή και συμπλήρωσε: «Είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας, τρέχω σε μοναστήρια και στο Άγιον Όρος, τέτοιοι άνθρωποι σαν εκείνον και τη γυναίκα του, δεν υπήρχαν. Τόσο ήρεμοι, τόσο καλοί, δεν είχαν κακία μέσα τους. Τώρα πώς έμπλεξε η κόρη του με τον άνθρωπο αυτόν και έκαναν και ένα παιδάκι, τι να πούμε τώρα. Δεν ήταν μόνο οξύθυμος, είχαν γίνει πολλά. Είχαν πάει και στον Εισαγγελέα για να μην παίρνει εκείνος το παιδί για τρεις μέρες που ήθελε».

Στο μεταξύ το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Χθες τελέστηκε σε βαρύ κλίμα πένθους η κηδεία του αδικοχαμένου 75χρονου. «Έριξε τόση βροχή, γύρισε ο Θεός ανάποδα. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει αυτό που έγινε» κατέληξε ο ξάδερφος του άτυχου 75χρονου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο νεαρός κτηνοτρόφος, τον οποίο συγχωριανοί του περιγράφουν ως δύσκολο και ευέξαπτο άνθρωπο, το πρωί της Πέμπτης, επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην σύζυγό του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό του πεθερού του και να δει το δύο ετών παιδί του.

Οι δυο τους είχαν προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο και, ως εκ τούτου, η γυναίκα είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους εκείνος θα έβλεπε το παιδί. Η 36χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε δικά της πρόσωπα ότι δεν άντεχε άλλο να ζει με τον 29χρονο, ο οποίος ήταν επιθετικός, ξεσπούσε συχνά πάνω της και την ζήλευε αφόρητα.

Ο δράστης έφτασε στο σπίτι και σύντομα ξεκίνησε καυγάς όταν η κουβέντα πήγε στα προσωπικά τους. Τότε, φέρεται αρχικά να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του, δύο φορές, αλλά αστόχησε κι εκείνη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως, ο 75χρονος έσπευσε να υπερασπιστεί την κόρη του και ο μαινόμενος κτηνοτρόφος έστρεψε σε εκείνον την καραμπίνα και πυροβόλησε τέσσερις φορές εξ επαφής, σκοτώνοντάς τον, μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Ο 80χρονος πατέρας είχε πάει να «σώσει» την κόρη του

Δείτε ακόμη: Φονικό στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του δράστη – Θέμα χρόνου η σύλληψη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This