Άνοιξαν οι ουρανοί στο Βόλο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι, δύο άτομα τραυματίστηκαν

Must Read

Πρωτοφανής θύελλα σαρώνει τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα. Οι δρόμοι πλημμύρισαν και αυτοκίνητα «θάφτηκαν» κάτω από το νερό, ενώ δέντρα και κλαδιά έχουν πέσει σε πολλούς δρόμους.

Η τρομερής έντασης θύελλα ξεκίνησε στις 16.45 με ξαφνικό αέρα που σάρωσε την περιοχή μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Η ποσότητα του νερού που πέφτει στον Βόλο από τα πρώτα λεπτά της νεροποντής είναι πρωτοφανής και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Δύο τραυματίες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο άτομα τραυματίστηκαν όταν δέντρα ξεριζώθηκαν από το μπουρίνι που ξέσπασε στην πόλη. Πρόκειται για μια γυναίκα που στην προσπάθειά της να προστατευτεί από έναν πλάτανο που ξεριζωνόταν γλίστρησε και έπεσε και στη συνέχεια κλαδιά έπεσαν και την τραυμάτισαν στο κεφάλι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αχιλλοπούλειο.

Επίσης ένας άνδρας 60 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς έχει τραυματιστεί.

Την ίδια ώρα σε πολλές περιοχές πέφτει χαλάζι και προκαλεί ζημιές σε αυτοκίνητα, που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω της έλλειψης ορατότητας που δεν ξεπερνά τα είκοσι μέτρα. Δεκάδες τέντες σπιτιών και διαμερισμάτων έχουν καταστραφεί, ενώ δέντρα και κλαδιά δέντρων έχουν πέσει σε πολλούς δρόμους και πάρκα του Βόλου.

Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική που δέχεται πολλές κλήσεις για βοήθεια, αλλά και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καθώς πολλά σκάφη έχουν βρεθεί στα ανοιχτά της θάλασσας, παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέφτουν συνεχώς κεραυνοί, η χαλαζόπτωση συνεχιζόταν έως τις 17.05 και στους δρόμους του Βόλου η κυκλοφορία είναι μηδενική.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This