Θρίλερ στα Καμένα Βούρλα: Ψαράδες βρήκαν γυναίκα νεκρή να επιπλέει στη θάλασσα

Πρόκειται για 74χρονη που είχε κινητικά προβλήματα και παραθέριζε μόνη της

Must Read

Μια ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, Τρίτη 16/8, στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων.

Με τη βοήθεια των ανθρώπων του σκάφους και του καταφυγίου, ανασύρθηκε στο Λιμανάκι προκειμένου να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αρχικά έκαναν προσπάθειες ανάνηψης με αρνητικά αποτελέσματα. Διακομίσθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 74χρονη γυναίκα που είχε κινητικά προβλήματα και παραθέριζε μόνη της στην περιοχή, με καταγωγή από την Καρδίτσα. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This