Παραλίγο «εγκεφαλικό» για Δανές τουρίστριες σε beach bar της Μυκόνου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον λογαριασμό

Must Read

Άλλη μια καταγγελία για ασύλληπτες χρεώσεις, εκθέτει το νησί των Ανέμων, με την βρετανική Daily Mail να φιλοξενεί την εμπειρία δύο τουριστών από την Δανία, σε beach bar της Μυκόνου.

Οι τουρίστριες, οι οποίες εργάζονται ως νοσηλεύτριες στη χώρα τους, κατήγγειλαν ότι έμειναν άφωνες μόλις είδαν το εξωφρενικό ποσό που κλήθηκαν να πληρώσουν για την μικρή παραγγελία τους.

«Περνούσαμε από εκείνο το μπαρ και μας είπαν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις ξαπλώστρες, αν παίρναμε ένα ποτό. Η παραλία είχε πολύ κόσμο και δεν βρίσκαμε να καθίσουμε, έτσι δεχτήκαμε» δήλωσε η Amanda Miehs.

Και συνέχισε: «Πήραμε μόνο ένα κοκτέιλ Μοχίτο, ένα ενεργειακό ποτό και δύο κυρίως πιάτα: μουσακά και καλαμάρια. Ζητούσα συνέχεια το μενού για να δω τι θα μας χρεώσουν. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ. Ένας σερβιτόρος μας είπε ότι δεν μπορούσε να μας δείξει τις τιμές, γιατί μας είχε κάνει έκπτωση και έπρεπε να συνεννοηθεί με το αφεντικό του».

Η ίδια μάλιστα, περιέγραψε ότι μια φίλη τους που βρισκόταν επίσης στο νησί, τους προειδοποίησε να φύγουν, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει, το μαγαζί δεν είχε κόσμο: «όσο ήμασταν εκεί, μας τηλεφώνησε η φίλη μας, η Paresa, η οποία επίσης κάνει διακοπές στη Μύκονο, και είπε ότι ήλπιζε να μην ήμασταν σε αυτό το μπαρ, για το οποίο είχε διαβάσει ότι έχει εξαπατήσει πελάτες με υπερβολικές χρεώσεις. Αποφασίσαμε να φύγουμε. Τότε, συνειδητοποίησα γιατί οι περισσότερες ξαπλώστρες δίπλα μας ήταν άδειες. Προφανώς, είχαν όλοι προειδοποιηθεί να μην πλησιάσουν».

Για τα δύο ποτά και τα δύο πιάτα, οι τουρίστριες έλαβαν έναν εξωφρενικό λογαριασμό; «Όταν πήγαμε στο μπαρ για να πληρώσουμε, μας είπαν ότι ο λογαριασμός ήταν 553 ευρώ. Αναστατωθήκαμε, θυμώσαμε και τελικά συμφώνησαν να μειώσουν τον λογαριασμό κατά 118 ευρώ και να πληρώσουμε 433».

Μάλιστα, η εφημερίδα έστειλε στο beach bar έναν 32χρονο εργαζόμενο σε τοπικό κατάστημα προκειμένου να δει αν οι ντόπιοι θα χρεώνονταν τις ίδιες υψηλές τιμές.

«Μου έφεραν ένα κοκτέιλ αφού είχα παραγγείλει στα ελληνικά. Τους είχα πει ότι ζούσα στη Μύκονο και ότι ήμουν ντόπιος, όπως και εκείνοι. Μου είπαν αρχικά ότι δεν έπρεπε να πάω στο μπαρ, καθώς οι τιμές ήταν πολύ υψηλές και ότι μπορεί να μην μπορούσα να το αντέξω οικονομικά. Καθώς αρχίσαμε να μιλάμε, έγιναν φιλικοί και μου σέρβιραν ένα κοκτέιλ» ανέφερε ο 32χρονος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This