Κρήτη: Σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά… για μία θέση πάρκινγκ!

Πάλι καλά που δεν τράβηξαν κάνα... κουμπούρι

Must Read

Λίγο η αυγουστιάτικη ζέστη, λίγο η καλπάζουσα οικονομική – ενεργειακή κρίση και λίγο περισσότερο το… DNA του Ελληναρά, στάθηκαν υπέρ αρκετά για να ωθήσουν τρεις ανθρώπους να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια βραδιάτικα για μια θέση πάρκινγκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι «πρωταγωνιστές» του συγκεκριμένου περιστατικού ήταν ένας 44χρονος και μια 36χρονη, ζευγάρι, από τη μια πλευρά κι ένας 48χρονος από την άλλη, οι οποίοι μένουν στην ίδια γειτονιά, στις Γούρνες Πεδιάδος του δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες έρχονται συχνά σε κόντρα, εξαιτίας μίας συγκεκριμένης θέσης πάρκινγκ.

Χθες το βράδυ, όμως, τα πράγματα… ξέφυγαν, καθώς περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα ο 48χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και είδε την συγκεκριμένη θέση πάρκινγκ κατειλημμένη από το όχημα του ζευγαριού. Χωρίς κανέναν δισταγμό, ξεκίνησε να κορνάρει αφηνιασμένα και να φωνάζει, ξεσηκώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά!

Βαρύγδουπες απειλές

Από τα απανωτά κορναρίσματα ξύπνησαν και ο 44χρονος με την 36χρονη που βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα με τον 48χρονο. Ο καυγάς πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ σύντομα έφτασαν στο σημείο να εκστομίζονται εκατέρωθεν… βαρύγδουπες απειλές.

Η όλη ιστορία κράτησε σχεδόν δύο ώρες, με τους δύο άντρες και τη γυναίκα να πηγαίνουν, κατόπιν, «παρέα» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να… αλληλομηνυθούν! Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες και στους τρεις τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This