Ιθάκη: Τους έκοψε το σεξ σε δημόσιο χώρο και εκείνοι την εκδικήθηκαν! 

Βρήκε τον μπελά της!

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιθάκη, με πρωταγωνιστές ένα ξαναμμένο ζευγάρι και μια γυναίκα που δεν μπορούσε να κλείσει μάτι από τα βογγητά τους στον δρόμο. 

Σύμφωνα με το flamis.gr, μια  Πατρινιά που βρισκόταν στο εξοχικό της στο νησί, ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τις φωνές ενός ζευγαριού που έκανε σεξ κάτω από το σπίτι της.

Η γυναίκα τους είπε να απομακρυνθούν από το σημείο και εκείνοι πήγαν λίγα μέτρα πιο κάτω, συνεχίζοντας τις παθιασμένες περιπτύξεις. Οι φωνές τους ωστόσο εξακολουθούσαν να ακούγονται σε όλη τη γειτονιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει ξανά έξω και να τους απειλήσει έξαλλη ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Το ζευγάρι φοβήθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο, ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία, αποφάσισε να εκδικηθεί την γυναίκα. Όπως λέει η ίδια, αργότερα, ενώ όλοι κοιμόντουσαν επέστρεψαν στο σημείο και της έκαναν «λαμπόγυαλο» το μηχανάκι. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέφτες, προκάλεσαν ζημιά στο καντράν κλπ.

Η γυναίκα τους φώναξε και δήλωσε πως θα φέρει την αστυνομία. Το ζευγάρι έφυγε άρον άρον μιας και φοβήθηκαν για την έλευση αστυνομικών, όμως φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να την… τιμωρήσουν για τη «διακοπή» της ερωτικής τους συνεύρεσης.

Έτσι αρκετή ώρα αργότερα και αφού πίστεψαν πως όλοι κοιμόντουσαν, γύρισαν και προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο μηχανάκι. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέφτες, προκάλεσαν ζημιά στο καντράν κλπ. Κάποιος από τη γειτονιά τους είδε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Και με βάση τις περιγραφές του η γυναίκα κατάλαβε ποιοι ήταν.

Η γυναίκα δεν υπέβαλε μήνυση καθώς θεωρεί βέβαιο πως η Αστυνομία δεν θα κατάφερνε να τους εντοπίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This