Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Οδηγός έπεσε σε γκρεμό την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο

Must Read

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, όταν ένας οδηγός έπεσε σε γκρεμό την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητό του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στην περιοχή Αλμυρού του Αγίου Νικολάου Λασιθίου όταν ένας άνδρας ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό του προκειμένου να μπει μέσα και να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο 33χρονος, που είχε παρκάρει κοντά σε γκρεμό, λίγο πριν μπει στο αμάξι του, παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό, που είχε ύψος έξι μέτρα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τον 33χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Οι γιατροί αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν την απαραίτητη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω εξετάσεις. Ο 33χρονος φέρει τραύματα και στα δύο του πόδια και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This