Τραγωδία στο Γαλαξίδι: «Έμαθα για το τροχαίο ενώ ήμουν στη δουλειά» είπε ο πατέρας της άτυχης Βιργινίας

Must Read

Ακόμη και οι πιο δυνατοί «λυγίζουν» από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 24χρονος Παναγιώτης και η 21χρονη Βιργινία βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:00 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο Opel Corsa κατέβαινε προς τη γέφυρα, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, με το ζευγάρι να βρίσκει ακαριαίο θάνατο. Οι δυο νεαροί γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Παναγιώτης προσπάθησε να αποφύγει ένα σκοτωμένο σκυλάκι που βρισκόταν στο έδαφος.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε: «Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο. Τι να δω; Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά νεκρά. Τί να σας πω ρε παιδιά σκύλος υπήρχε στο δρόμο. Τώρα να τον αποφύγει προσπάθησε; Που να ξέρω. Ήταν ένας σκύλος στα 100 μέτρα μακριά ένας σκύλος νεκρός στο δρόμο. Είχε περάσει από τον σκύλο και είχε πάει στο αντίθετο ρεύμα. Ένα πολύ καλό παιδί. Ένα πολύ καλό παιδί. Δεν έδινε δικαιώματα σε κανέναν».

Τα πρώτα λόγια του πατέρα της κοπέλας

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας ανέφερε πως έμαθε για τον χαμό της κόρης του ενώ βρισκόταν στη δουλειά. «Ήμουν στην δουλειά όταν το έμαθα. Η γυναίκα μου με πήρε και μου το είπε. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και για τίποτα και περιμένουμε τώρα να μας ενημερώσει η αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης Βιργινίας.

Το σημείο οπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα δεν είναι επικίνδυνο σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής.

«Έχουμε συγκλονιστεί τι άλλο να πω; Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μικρή κοινωνία είμαστε γνωστοί και πάνω από όλα ήταν αγαπητή οικογένεια εδώ στο Γαλαξίδι. Δεν γίνονται τροχαία εκεί πέρα, ευθεία είναι», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλαξιδίου Σπύρος Μπαρλιακός.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο άτυχος Παναγιώτης απείχε περίπου 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπως λένε τοπικά μέσα.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι, ενώ η κοπέλα σπούδαζε σε πανεπιστήμιο της Άμφισσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This