ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΛάρισα: «Μαϊμού» γιατρός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 6.000 ευρώ

Λάρισα: «Μαϊμού» γιατρός εξαπάτησε ηλικιωμένη – Της απέσπασε 6.000 ευρώ

Πέταξε τα χρήματα από το μπαλκόνι για να «σώσει» την κόρη της

Δεν έχουν τέλος οι απάτες εις βάρος ηλικιωμένων με στόχο να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα συγγενικών προσώπων.

Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν μια 85χρονη γυναίκα από τη Λάρισα. Όπως αναφέρει το magnesianews.gr η ηλικιωμένη πέταξε από το μπαλκόνι μια σακούλα που περιείχε 6.000 ευρώ, προκειμένου να τα παραλάβει «μαϊμού» γιατρός για να χειρουργήσει την κόρη της έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ειδικότερα, άγνωστος άνδρας προσποιούμενος την γιατρό νοσοκομείου, τηλεφώνησε στις 11.30 προχθές το πρωί στην 85χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι η κόρη της δήθεν έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Όταν η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης ήταν αργά. Οι απατεώνες φροντίζουν να μπλοκάρουν με εξωτερική κλήση το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού ώστε ο εξαπατημένος να μην μπορέσει να επικοινωνήσει άμεσα με το παιδί του και να μάθει αν είναι όντως καλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης