Σπαράζει η μάνα του νεκρού ερασιτέχνη δρομέα: «Ο Στέλιος πάει…»

Ανείπωτη θλίψη για τον 55χρονο που πέθανε στο όρος Φαλακρό στη Δράμα

Must Read

Βαρύς πόνος από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα ορεινής αντοχής στο όρος Φαλακρό στη Δράμα, και η οποία έχει συγκλονίσει τη χώρα. Ένας άτυχος άνδρας έχει χάσει τη ζωή του από κεραυνό και ένας 56χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η οικογένεια του 55χρονου ερασιτέχνη δρομέα, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού, πονά και πενθεί για το παιδί της. Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τούς βρήκε. «Το περασμένο Σάββατο έτρεχαν πάνω στο Φαλακρό και τον χτύπησε κεραυνός. Εκεί που έτρεχαν δυο τα ξημερώματα είχε και κακοκαιρία και άλλοι κάνα δυο τρεις ήταν εκεί. Ο Στέλιος πάει, ο δεύτερος είναι βαριά τραυματίας. Δεν μας είπαν τίποτα άλλο. Πολύ του άρεσε να τρέχει, πολύ του άρεσε. Τι να πω;» λέει με σπαραγμό η μητέρα του άτυχου 55χρονου. Ο άνδρας ήταν λάτρης του ορεινού τρεξίματος και ερασιτέχνης ορειβάτης ενώ συμμετείχε ως αθλητής σε πάρα πολλές διοργανώσεις. Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη αφού ταξίδευε και εκτός Καβάλας για να λάβει μέρος σε αγώνες ορεινού τρεξίματος.

Όσον αφορά στον 56χρονο παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Καβάλας έχοντας υποστεί εγκαύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να τον υποβάλουν σε αξονική τομογραφία για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. «Εγώ σαν σύντροφος εκείνη την ώρα είχα μια προαίσθηση επειδή κατέβαινα από το βουνό και πήγαινα να την προϋπαντήσω στον τερματισμό την πήρα τηλέφωνο τρία λεπτά μετά που έπεσε ο κεραυνός. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει εκείνη την ώρα, δεν κατάλαβα τι μου είπε. Κλείσανε μετά όλοι τους τα κινητά. Σε τι λεπτομέρειες να μπω για αυτή την οικογένεια που έχασε το παιδί τους» είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της γυναίκας που ήταν στην ομάδα των δύο ανδρών και η οποία γλίτωσε από τύχη. 

Διαβάστε ακόμα:

Όρος Φαλακρό: «Όλοι εδώ είμαστε συγκλονισμένοι» – Το χρονικό της τραγωδίας για τους αθλητές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This