Κρήτη: Με βαρύ παρελθόν οι «νταήδες» που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές

Must Read

Γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία είναι οι δύο δράστες του απίστευτου περιστατικού στο Πέραμα Μυλοποτάμου με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών, η οποία προκάλεσε αρνητικές συζητήσεις για την Κρήτη και οργή.

Η οικογένεια Γερμανών που έπεσε θύμα επίθεσης στο Ρέθυμνο περιέγραψε όσα εφιαλτικά έζησε στο Μυλοπόταμο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία τους. «Ήταν σαν ταινία δράσης. Δεν μπορώ να περιγράψω καν πόσο τρομακτικό ήταν αυτό. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να έρχεται κατά πάνω σου με μαχαίρι. Έβλεπα την αδελφή μου να κλαίει και ενστικτωδώς προσπάθησα να την προστατέψω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν βλέπεις ένα μαχαίρι. Είναι σοκαριστικό», ανέφερε ο Κρις, το μέλος της οικογενείας που δέχτηκε το πρώτο χτύπημα. «Περιμένω να συλληφθούν οι δύο δράστες που μας επιτέθηκαν, ειδικότερα ο συγκεκριμένος που μας επιτέθηκε με το μαχαίρι», συμπλήρωσε το δεύτερο θύμα σε ερώτηση που του έγινε για το πώς νιώθει για την ασφάλεια στο νησί.

Όσον αφορά στους δύο δράστες, πρόκειται για γνωστούς στην Αστυνομία και έχουν ταυτοποιηθεί, ο ένας είναι γεννημένος το 1984 και ο άλλος το 1986. Αμφότεροι φέρονται να έχουν ποινικό ιστορικό και αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές σε σοβαρά περιστατικά. Να σημειωθεί ότι τα μέλη της οικογένειας των τουριστών περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στο Ρέθυμνο για Γερμανούς τουρίστες: Κρητικοί τους καταδίωκαν με φορτηγάκι για να τους σκοτώσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This