Τι εξομολογείται ο Γιώργος Καρκάς στον Σπύρο Μπιμπίλα λίγο πριν τη δίκη για τον βιασμό του ταξιτζή 

Must Read

Την άκρη του νήματος στο θρίλερ που εκτυλίχθηκε τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 24χρονου οδηγού ταξί, θα κληθούν να ανακαλύψουν τις επόμενες εβδομάδες οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Espresso», η πολυαναμενόμενη δίκη έχει προσδιοριστεί στις 25 Νοεμβρίου, με τις δύο πλευρές να αναμένουν εναγωνίως την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών τους. Κι αυτό καθώς ο μεν Γιώργος Καρκάς, που παραμένει προσωρινά κρατούμενος εδώ και έναν χρόνο, βροντοφωνάζει από την πρώτη στιγμή για την αθωότητά του, ο δε 24χρονος ταξιτζής εμμένει στη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας που τον σημάδεψαν.

Βασικός μάρτυρας

Ένας από τους τρεις βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει και στο πλαίσιο της δίκης, είναι και ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μιλάει στην εφημερίδα «Espresso», παραθέτοντας τις δικές του διαπιστώσεις, αλλά και ερωτήματα για την υπόθεση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Γιώργο Κάρκα

«O Γιώργος ακόμα και ξένος να ήταν θα τον υπερασπιζόμουν γιατί αισθάνομαι ότι πρόκειται περί ενός ανθρώπου που έχει εμπλακεί σε μια ιστορία χωρίς προηγούμενο. Επίσης, θεωρώ ότι δεν έχει υποστηριχθεί όπως θα έπρεπε από τους ανθρώπους που όφειλαν να τον υπερασπιστούν, όπως είναι, για παράδειγμα, ο επίσημος φορέας της gay κοινότητας της Ελλάδας, που δεν έκανε απολύτως τίποτα, ενώ αντιθέτως έκανε πολλά στην περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου, τον οποίο και ηρωοποίησε» μας λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που για τη σεξουαλική του συμπεριφορά τού έχουν φερθεί με τον απρεπέστερο τρόπο. Τον διαπόμπευσαν! Και γνωρίζω πλήρως τον πρότερο βίο του Γιώργου και το πεντακάθαρο ποινικό μητρώο του. Θεωρώ επίσης ότι ως ΤΑΣΕΗ κάναμε ό,τι μπορούσαμε συγκεντρώνοντας πάνω από 600 υπογραφές ηθοποιών που τις στείλαμε στη Βουλή και έτσι πέρασε το τεκμήριο αθωότητας. Επειδή όμως εμείς είμαστε άνθρωποι, έτσι είναι και οι δικαστές. Ίσως έχουν υποπέσει σε λάθη, λοιπόν» σχολιάζει.

Όσο για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας, ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει πολλά να πει και να ρωτήσει. «Ο Γιώργος και ο ταξιτζής ήταν χωριστά για πάνω από μία ώρα και δεν ξέρουμε τι έκανε εκείνη την ώρα ο ταξιτζής. Αλήθεια, γιατί ο βιασμός καταγγέλθηκε 24 ώρες μετά και όχι αμέσως; Αυτό όμως που με ενοχλεί πολύ περισσότερο είναι ότι ο νεαρός ταξιτζής διατηρεί την ανωνυμία του, ενώ ο Γιώργος Καρκάς έχει διαπομπευτεί όσο κανείς άλλος.

Στις 25 Νοεμβρίου, πάντως, που είναι η δίκη, θα βρίσκονται για συμπαράσταση πολλοί συνάδελφοί του στο δικαστήριο και θέλω να τονίσω πως διαφωνώ απόλυτα με το Δ.Σ. του ΣΕΗ που δεν έβγαλε κάποιο ψήφισμα για ένα μέλος του που βρίσκεται στη φυλακή. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ομοφοβικοί οι άνθρωποι» διαπιστώνει. Σε ερώτησή μας αν πηγαίνει στις φυλακές για να βλέπει τον Γιώργο Καρκά, δεν το αποκρύπτει. «Πηγαίνω στις φυλακές και βλέπω τον Γιώργο. Όταν γνωρίζεις καλά έναν άνθρωπο, ξέρεις αν σου λέει αλήθεια ή ψέματα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Γιώργο Κάρκα

Ο άνθρωπος αυτός διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και βροντοφωνάζει από την αρχή ότι είναι αθώος. Όμως, για πείτε μου, όταν ο ταξιτζής κλείνει το ταξίμετρο, είναι πελάτης ή φίλος; Απάντηση: Όταν κλείσεις το ταξίμετρο, παύεις να είσαι επαγγελματίας ταξιτζής και είσαι απλά ο φίλος με τον οποίο κάνετε ό,τι γουστάρετε.

«Το σφάλμα των ναρκωτικών»

Ο λόγος, λοιπόν, που κατέβηκε το ταξίμετρο είναι σαφής: κάπου τα βρήκαν οι άνθρωποι. Από την άλλη, το γεγονός ότι πήγαν σε ένα μέρος και χωρίστηκαν και ο Καρκάς έψαχνε να βρει τον ταξιτζή, επίσης σημαίνει ότι ο ταξιτζής ήταν κάπου αλλού» ισχυρίζεται ο Σπύρος Μπιμπίλας. Και καταλήγει: «Πιστεύω απόλυτα στη Δικαιοσύνη και στη δικαίωση του Γιώργου. Αν υπέπεσε στο σφάλμα των ναρκωτικών, ας μην ξεχνάμε ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας έχει πέσει και σε αυτό πρέπει να συμπαρασταθούμε στον Γιώργο και σε όσους είναι μέσα σε αυτά. Ευτυχώς γιατί η προφυλάκισή του τον έκανε να καταλάβει το λάθος του και έχει πλέον απεξαρτηθεί πλήρως».

Το βούλευμα «κόλαφος» για το πως νάρκωσε και ασέλγησε στον 24χρονο οδηγό

Με τη χρήση σωματικής βίας, «συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα», εξανάγκασε τον 21χρονο ταξιτζή να ανεχτεί τις ασελγείς πράξεις του αναφέρει το βούλευμα «κόλαφος» για τον Γιώργο Καρκά.

Όπως περιγράφουν χαρακτηριστικά οι δικαστές, κατόρθωσε να ξεγελάσει τον 24χρονο προκειμένου να του ρίξει ναρκωτική ουσία στον καφέ για να μπορέσει στη συνέχεια να υλοποιήσει τα αρρωστημένα σχέδιά του. «Χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική – χαλαρωτική ουσία» αναφέρει το βούλευμα, το οποίο στέλνει στο εδώλιο τον ηθοποιό.

«Οταν ο παθών επέστρεψε στο όχημά του για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς την περιοχή του Γκαζιού, όπου ζήτησε να τον μεταφέρει, αφού εισέπνευσε την άγνωστη χαλαρωτική ουσία που είχε διαχυθεί στον αέρα και ήπιε τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται, να θολώνουν η κρίση και η συνείδησή του, να νιώθει εξαντλημένος και ανίκανος να αντισταθεί και να αντιδράσει στις εντολές που του έδινε, ενώ συγχρόνως άρχισε να νιώθει έξαψη και έντονη ερωτική επιθυμία» εξηγούν οι δικαστές, τονίζοντας ότι «εκμεταλλευόμενος την κατάσταση ανικανότητας προς αντίδραση στην οποία είχε περιέλθει ο παθών λόγω των αναισθητικών και ναρκωτικών ουσιών που εισέπνευσε και κατανάλωσε εν αγνοία του τον οδήγησε πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών σε σημείο απομακρυσμένο και ερημικό».
Εκεί, σύμφωνα πάντα με το βούλευμα, «αφού τον ανάγκασε να εισπνεύσει και πάλι την άγνωστη αναισθητική – χαλαρωτική ουσία και περίμενε να περιέλθει σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση και να χάσει τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός του οχήματος ταξί, τον εξανάγκασε να ανεχθεί ασελγή πράξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This