«Τα ανίψια μου δεν ήταν νταήδες, απλά είχαν πιει» λέει ο θείος των Κρητικών

«'Εριξε πρώτος τη μπουνιά και όταν ο Γερμανός ανταπέδωσε, τρελάθηκε»

Must Read

Στο αλκοόλ που είχαν καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ, απέδωσε την άγρια συμπεριφορά των Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες, ο θείος τους.

«Δεν μπορώ την αδικία, ήταν η κακιά στιγμή» ανέφερε ο Ηρακλής Νύκταρης, μιλώντας για το περιστατικό που προκάλεσε σάλο, και οδήγησε στη δικαιοσύνη τα ανίψια του ηλικίας 38 και 36 ετών.

«Τους λένε νταήδες ενώ ο Π. δεν έχει απασχολήσει τις αρχές, έχει πέντε παιδιά που μεγαλώνει και κακώς τους χαρακτήρισαν έτσι» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ήταν μεθυσμένοι: «Οι αρχές λένε ότι “ξέφυγαν” επειδή είχαν να κάνουν με ξένους τουρίστες και ότι αν ήταν Ελληνες στη θέση τους δεν θα γινόταν τίποτε. Ε, εγώ σου λέω ότι γύρναγαν από γάμο και προφανώς είχαν πιει πολύ και ήταν μεθυσμένοι», επισημαίνει.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι προκλήθηκε ένταση επειδή τα ανίψια του δεν ήξεραν αγγλικά προκειμένου να συνεννοηθούν και παραδέχτηκε ότι ο ανιψιός του χτύπησε πρώτος τον τουρίστα: «Όταν υπάρχει ένταση και δεν ξέρεις να μιλήσεις λέξη αγγλικά θα γίνει η στραβή, όπως και έγινε. Βοσκός είναι ο ανιψιός μου, που να τα μάθει τα αγγλικά; Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο πιωμένος, έριξε πρώτος τη μπουνιά και όταν ο Γερμανός ανταπέδωσε, τρελάθηκε και ήθελε να τους διαλύσει το αυτοκίνητο. Έπεσε πάνω στην κακιά την ώρα σου λέω. Μίλαγε το ποτό εκείνη τη στιγμή και όχι το μυαλό».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα οι δύο Κρητικοί παραδόθηκαν στις αρχές συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους. Ο 38χρονος οδηγός του οχήματος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, και κρατείται μέχρι την απολογία του,  ενώ ο 36χρονος συνεπιβάτης του αφέθηκε ελεύθερος καθώς τον βάραινε κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.



Παρέμβαση Ντογιάκου

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με παραγγελία του προς την ανακρίτρια Ρεθύμνου, ζήτησε να διεξαχθεί κατά απόλυτη προτεραιότητα η έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο κ. Ντογιάκος φέρεται να επισήμανε στην ανακρίτρια Ρεθύμνου ότι η έρευνα πρέπει να διεξαχθεί εξονυχιστικά και σε βάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραγγελία του κάνει λόγο για ένα «εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό», που εκθέτει τη χώρα μας εν μέσω τουριστικής σεζόν. Το περιστατικό «παρουσιάζει εξαιρετική σοβαρότητα αφενός εξαιτίας του χρόνου που φέρεται να τελέστηκε, δηλαδή εν μέσω τουριστικής περιόδου και αφετέρου για τον τόπο, την Κρήτη, που είναι νησί πόλος έλξης για τους τουρίστες από όλες τις χώρες του κόσμου» φέρεται να επισήμανε ο κ. Ντογιάκος.

Η εντολή είναι για κατ’ απόλυτη προτεραιότητα ανάκριση και για τα αδικήματα: Απόπειρα επικίνδυνης βαριάς σκοπούμενης βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα (κακούργημα), επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο, επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά κίνητρα, παράνομη οπλοφορία, απειλή και απλή σωματική βλάβη.



Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This