Τραγωδία εν πλω: Πέθανε ξαφνικά νεαρή ναυτική δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι!

Κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων...

Must Read

Μια πρωτοετής ναυτική δόκιμος που επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Νάπολης της Ιταλίας, όταν την περασμένη Τρίτη και κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, εμφάνισε ξαφνικά και αδικαιολόγητα πυρετό.

Η νεαρή Κ.Ε. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα της Τετάρτης, χρειάστηκε να εισαχθεί σε ΜΕΘ κι εκεί ξεψύχησε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.




Τα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας διερευνώνται, ενώ σύμφωνα με το militaire.gr ακόμη δύο ναυτικοί δόκιμοι νοσηλεύονται στη Νάπολη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τους, παρότι και οι δύο παρουσίασαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά της συναδέλφου τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ παραμένει στην ιταλική πόλη, όπου σπεύδει και ιατρικό κλιμάκιο του Πολεμικού μας Ναυτικού.




Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.

Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This