Συνέβη στη Λάρισα: «Μας έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο, είμαστε σοκαρισμένοι»

Αδιανόητο περιστατικό σε μαιευτήριο - Μπέρδεψαν τα μωρά!

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Λάρισα, όπου δύο μητέρες βρέθηκαν να κρατούν στην αγκαλιά τους άλλο μωρό και όχι το δικό τους!

Όπως καταγγέλλει η 30χρονη μητέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της στις 18 Αυγούστου, πήρε στα χέρια της το μωρό, το θήλασε, έβγαλε φωτογραφίες. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε… δεν ήταν το δικό της, αλλά μιας άλλης γυναίκας που γέννησε την ίδια μέρα. 

«Μέσα στην κούνια, εκεί που σου φέρνουν, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι, δε δώσαμε πολλή σημασία εκείνη την στιγμή και οκ έγραφε το όνομά της. Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα έδωσε στο μωράκι κανονικά» λέει ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Live News.

Tην επόμενη μέρα όμως, οι γονείς είδαν στην κούνια ένα άλλο μωράκι: «Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά, καλά, λέμε: ‘τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά’, βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εντωμεταξύ και μας λέει η μαία: ‘το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό’. Δηλαδή το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπληρώνει ο πατέρας.

Οι γονείς οι οποίοι βρίσκονται σε σοκ, ζητούν πλέον να γίνει εξέταση DNA καθώς έχουν φτάσει στο σημείο να αμφιβάλλουν αν πήραν στο σπίτι το δικό τους παιδί.

Περιγράφοντας την αδιανόητη ταλαιπωρία, η μητέρα ανέφερε: «Εγώ έχω και μια απώλεια μνήμης από το σοκ. Κάποια πράγματα δεν τα θυμάμαι. Με το που γέννησα την είδα μετά που μου το έφεραν έτσι καθαρό και ντυμένο, δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά έρχεται την επόμενη ημέρα και βλέπω ένα μωρό και λέω: ‘ξεπρήστηκε;’ λέω: ‘κάτι έπαθε το παιδί’. Από την μια κάτι… δεν βλέπω τα ίδια, λέω «’εντάξει, μπορεί και να είναι επειδή γέννησα τώρα, να είμαι κουρασμένη, να μην το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα’»,  είπε και πρόσθεσε ότι η ίδια είχε μικρή κοιλιά και αναρωτιόταν πώς χώρεσε εκεί ένα μωρό 3,5 κιλών. Το δικό της όπως αποδείχτηκε ήταν 2,660.

«Είχαμε μικρή κοιλίτσα, δεν είχαμε μεγάλη και λέγαμε: ‘πώς χώρεσε αυτό το μωράκι μέσα στην κοιλίτσα’. Είχε τρεισήμισι κιλά ήταν εκείνο, το δικό μας ήταν 2,660 και φαινόταν η διαφορά όταν τα έβαζες δίπλα, δίπλα ξεκάθαρα. Τα έχουμε φωτογραφία, 18 του μηνός θα δεις ένα άλλο μωρό και 19 του μηνός θα δεις ένα άλλο μωρό. Σαν να γυρνούσαμε έργο. Η άλλη (μητέρα) από ότι μας είπε η μαία, μας είπε ότι δεν έχει καταλάβει κάτι, γιατί ήταν από καισαρική και ήταν λίγο αναίσθητη, έτσι ναρκωμένη. Αυτό που έχει γίνει δηλαδή είναι τραγικό» περιέγραψε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον διευθυντή εκείνη την ώρα, η μαία πριν πάμε στον διευθυντή ήρθε πάνω στο δωμάτιο να μας πει ότι: ‘εγώ ήμουν αυτή που έκανα το λάθος, δεν το τσέκαρα’ λέει. Εντωμεταξύ το κατάλαβε αυτή, 19.30 η ώρα που μας το πήρε πίσω, το κατάλαβε, αλλά δεν ήρθε να μας πει τίποτα εκείνη την ώρα. Δηλαδή όταν έχεις τέτοιες ευθύνες δεν τσεκάρεις; Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα τώρα; Θέλουμε τεστ DNA και θέλουμε να το κάνουμε αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση εγώ, έστω και μία στο εκατομμύριο να έχει η γυναίκα μου μια αμφιβολία, την έβλεπα βασανιζόταν το βράδυ. Έχει αμφιβολίες, μου λέει: ‘Τώρα είναι αυτό; Δεν είναι αυτό ή έχει γίνει κάποιο λάθος πάλι;’» είπε η μητέρα.

Από πλευράς της η κλινική απάντησε ότι θα δώσει επίσημη απάντηση την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας σημείωσε ότι οι γονείς έχουν ήδη κινηθεί νομικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This