Απολογείται ο νταής οδηγός που επιτέθηκε στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο

Ο συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι την δικάσιμο

Must Read

Αντιμέτωπος με τον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 26/8 στις 12.30 το μεσημέρι, ο 38χρονος από την Κρήτη, ο οποίος καταδίωξε και επιτέθηκε σε παραθεριστές του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καθώς φέρει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα. Υπενθυμίζεται ότι χτες, Πέμπτη 25/8, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή ο 36χρονος – αν και έφερε πλημμεληματικές διώξεις – και έδωσε εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν το πρωί της 19ης Αυγούστου. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι την δικάσιμο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο του Περάματος, ενώ στα 50 περίπου μέτρα βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όπως φάνηκε και από το βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ όλα όσα συνέβησαν μόνο οι κάτοικοι επιχείρησαν, με κίνδυνο της ζωής τους, να βοηθήσουν τους τουρίστες.

 

Το σοβαρό αυτό επεισόδιο στον Μυλοπόταμο δεν είναι το μοναδικό. Οι κάτοικοι τοης περιοχής καταγγέλλουν ότι, συνεχώς κατεβαίνουν από τα γύρω χωριά νεαροί με 4X4 και παρενοχλούν με την οδηγική τους συμπεριφορά. «Οι τραμπουκισμοί στο δρόμο από νεαρούς με 4Χ4 είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν έχουν υπάρξει τόσο σοβαρά περιστατικά όπως αυτά με τους τουρίστες αλλά υπάρχει πρόβλημα», επισημαίνουν οι κάτοικοι με νόημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This