Σήμερα κηδεύεται η 6χρονη Αμέλια που πνίγηκε στη θάλασσα – Δεν θα παραστεί ο πατέρας

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Must Read

Στην Αλβανία σήμερα Παρασκευή, 26/8, αναμένεται να γραφεί ο επίλογος του τραγικού θανάτου της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε σε παραλία της Κορίνθου.

Ο πατέρας της μικρής που κατηγορήθηκε για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δεν θα παραστεί στην κηδεία, αφού του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα. Τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 6χρονης παραμένουν, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το παιδί ήταν φαγωμένο και άρα άκρως επικίνδυνο να μπει στη θάλασσα. Παράλληλα, κατά την ανάσυρση της Αμέλιας, δεν έφερε περιβολή μπάνιου θαλάσσης αλλά φορούσε ρούχα και παπούτσια. Ο πατέρας κατά την απολογία του είπε ότι, δεν βούτηξε για να τη σώσει επειδή έχει άσθμα. Ο ίδιος μιλώντας μέσω του συνηγόρου του, δηλώνει ότι φώναξε αλλά δεν ακούστηκε λόγω του άσθματος.

«Όταν πήγα στο σπίτι δεν άλλαξα ρούχα. Στην παραλία φόρεσα τη μπλούζα και γι΄ αυτό ήταν βρεγμένη μέχρι τη μέση. Αυτό μπορεί να γίνει, όταν ακουμπάει η μπλούζα στο βρεγμένο σορτσάκι. Το υπόλοιπο μέρος από το μπλουζάκι δεν ήταν απολύτως στεγνό, είχε την υγρασία του σώματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 6χρονης, ενώ πρόσθεσε ότι, αγαπούσε πολύ την 6χρονη κόρη του και δε θα τής έκανε κακό.

Πού «ψάχνουν» οι Αρχές

«Το παιδί, το βγάλαμε με ρούχα. Ρούχα κανονικά, σορτσάκι, μπλουζάκι, πεδιλάκια, που πάει το παιδί βόλτα, σχολείο, στην παιδική χαρά», δήλωσε ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπουνάς, που βρήκε νεκρό το παιδί. Σε αυτό απάντησε ο πατέρας λέγοντας ότι, η μικρή Αμέλια δεν είχε μαζί της μαγιό, «γιατί η μαμά της είχε ξεχάσει να της το βάλει στα πράγματά της, αλλά η μικρή επέμενε» κι έτσι πείστηκε.

Διαβάστε ακόμα:

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά δεν με άκουσαν», λέει ο πατέρας της εξάχρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην Κορινθία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This