«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά δεν με άκουσαν», λέει ο πατέρας της εξάχρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην Κορινθία

Κάτοικος Καλαμακίου: «Τα πρώτα σπίτια απείχαν από τη βάρκα μόλις 80 μέτρα – Προφανώς δεν φώναξε»

Must Read

Η χαμηλή ένταση της φωνής του λόγω του άσθματος είναι κατά τον 42χρονο πατέρα της εξάχρονης Αμέλιας, η οποία πνίγηκε στο Καλαμάκι Κορινθίας, η αιτία που, όπως υποστήριξε σε νέες δηλώσεις του, δεν ακούστηκε όταν φώναξε για βοήθεια με το παιδί να πνίγεται στη θάλασσα.

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δεν με άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου», είπε χαρακτηριστικά στο Star μέσω του συνηγόρου του, την ώρα που πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τις συνθήκες θανάτου της μικρής.

Και ένα από αυτά, αφορά το πώς έφυγε από το σημείο με το παιδί του να πνίγεται… Ο ίδιος περιέγραψε τι έγινε αφού έφυγε (σχολιάζοντας τα όσα είπε ο ψαροντουφεκάς ότι τα ρούχα του ήταν στεγνά):

«Όταν πήγα στο σπίτι δεν άλλαξα ρούχα. Στην παραλία φόρεσα τη μπλούζα και γι’ αυτό ήταν βρεγμένη μέχρι τη μέση. Αυτό μπορεί να γίνει όταν ακουμπάει η μπλούζα στο βρεγμένο σορτσάκι. Το υπόλοιπο μέρος από το μπλουζάκι δεν ήταν απολύτως στεγνό είχε την υγρασία του σώματος».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αγαπούσε την εξάχρονη και δεν θα της έκανε κακό: «Το παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν όλη μου η ζωή. Έφυγε η ψυχή μου, έφυγε η καρδιά μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Γι’ αυτό το παιδί ζούσα».

Η κηδεία της μικρής Αμέλιας θα γίνει αύριο στην Αλβανία.




«Προφανώς δεν φώναξε»

Τα όσα υποστήριξε ο 42χρονος, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είπε στο Star ένας από τους κατοίκους της περιοχής του Καλαμακίου, ο οποίος τόνισε πως αν ο πατέρας της εξάχρονης φώναζε, θα τον άκουγαν.

«Δεν τον ακούσαμε. Πιστεύω πως θα τον άκουγα, δεν υπάρχει περίπτωση. Το σπίτι μου είναι περίπου 80 μέτρα μακριά από τη βάρκα. Και κάτι σε φωνή πανικού να ήταν, θα τον ακούγαμε. Προφανώς δεν φώναξε. Ο δύτης ακούστηκε που φωναζε τη γυναίκα του, ‘Φανή, Φανή’. Δεν φανταστήκαμε ότι συμβαίνει κάτι. Μετά ακούσαμε το ασθενοφόρο», δήλωσε.

Άλλη κάτοικος πρόσθεσε ότι όλοι θα τον άκουγαν τον 42χρονο αν είχε φωνάξει για βοήθεια: «Όλοι θα τον ακούγαμε, είναι δυνατόν; Όλοι στην παραλία κάτω ήμαστε. Το μόνο που είδαμε ήταν ο δύτης, που φώναζε».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This