Αινιγματικές δηλώσεις ψαροντουφεκά για πνιγμό 6χρονης: «Ο πατέρας ήταν στεγνός όταν εμφανίστηκε με τον αστυνομικό. Ήταν ήρεμος και ψύχραιμος»

Η περίεργη συμπεριφορά του 42χρονου - Γιατί εξέφρασε την επιθυμία του να συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους μετά την προσαγωγή του στον ανακριτή

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην ΚόρινθοΤα ερωτήματα για το πώς πέθανε το άτυχο παιδί αλλά και για τη στάση του πατέρα κατά τη διάρκεια του πνιγμού, παραμένουν ακόμα ασαφή.

Ο ψαροντουφεκάς, Παύλος Μπούνας ο οποίος βρήκε νεκρό το μικρό κορίτσι κάτω από μια βάρκα, και την έβγαλε στην παραλία μίλησε για το περιστατικό, όμως αυτή τη φορά αναφέρθηκε πιο επισταμένα στη στάση του 42χρονου πατέρα όταν είδε νεκρό το παιδί του. «Θυμάμαι σχετικά ψύχραιμο τον πατέρα. Ρωτούσε αν το παιδί του είναι ζωντανό. Ήρθε ταυτόχρονα με την αστυνομία στην παραλία. Δεν ξέρω αν είχε πάει εκείνος σε αυτούς ή τον είχαν βρει οι αστυνομικοί» είπε με νόημα ο ψαροντουφεκάς, ενώ σχολιάζοντας την στιγμή που ο πατέρας αντίκρισε το άψυχο σώμα του παιδιού υποστήριξε ότι ήταν «σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος» τονίζοντας ότι τον θυμάται αμυδρά να ρωτάει τον αστυνομικό «πες μου ότι το παιδί μου είναι ζωντανό».

«Όταν ήρθε ο πατέρας μαζί με τον αστυνομικό, ήταν στεγνός. Πώς ένας άνθρωπος που έχει κολυμπήσει όπως είπε ήταν στεγνός; Πήγε σπίτι του με την εκδοχή να φορτίσει το τηλέφωνο και είπε “μην μείνω βρεγμένος, κάτσε να αλλάξω ρούχα;”. Η βάρκα ήταν 10-15 μέτρα μέσα στην θάλασσα, αγκυροβολημένη, δεμένη. Το παιδί, όπως έχει ειπωθεί, δεν ξέρει κολύμπι. Πως έφτασε εκεί το παιδί; Ο ίδιος πως κολύμπησε, αφού είπε ότι έχει άσθμα;», αναρωτήθηκε ο κ. Μπούνας, εκφράζοντας απορίες που έχουν και οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής.

«Φρόντιζε το παιδί» δηλώνει η μητέρα

Μητέρα και θεία της άτυχης 6χρονης είπαν ότι ο κατηγορούμενος φρόντιζε το παιδί, τις ημέρες που το είχε στην επίβλεψη του. Ο 42χρονος πατέρας ζήτησε να του επιτραπεί να πάει στην κηδεία της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά του ήταν περίεργη, γεγονός που φάνηκε και από την επιθυμία του να συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους μετά την τραγωδία, στο στάδιο της προσαγωγής του στον ανακριτή.

Διαβάστε ακόμα:

«Γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι μου και όχι σε μένα;» φώναζε η μάνα της 6χρονης Αμέλιας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This