Ξεσπά με λυγμούς ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας: «Την λάτρευα – Δεν με αφήνουν να πάω στην κηδεία της»

Ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε λέει ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί του

Must Read

Η απροσεξία του 42χρονου πατέρα και η άγνοια κινδύνου, φαίνεται ότι οδήγησαν στον τραγικό χαμό της 6χρονης που πνίγηκε στην παραλία Καλαμάκι της Κορινθίας, την περασμένη Δευτέρα.

Ο πατέρας, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανήλικου σε κίνδυνου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τη στιγμή που τα σχόλια πέφτουν «βροχή» με πολλούς να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον τραγικό πνιγμό του παιδιού, τίποτα μέχρι τώρα δεν φαίνεται να παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. 

Συγγενείς αλλά και γείτονες που είχαν επαφή με το ζευγάρι το οποίο βρίσκεται σε διάσταση, αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους ήταν άψογες, δεν είχαν συγκρούσεις και καυγάδες, ενώ οι δύο τους συνεργάζονταν και δούλευαν σκληρά για να μην λείψει τίποτα στη μοναχοκόρη τους.

«Ο, τι έχει γίνει τα έχω πει όλα ένα προς ένα στον εισαγγελέα και είναι η αλήθεια. Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα. Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμή μου. Όταν έρχονταν το παιδί στο σπίτι έπαιρνα δύναμη» είπε κλαίγοντας με λυγμούς ο 42χρονος πατέρας, σε δηλώσεις του στο protothema.gr. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε, με τη σύζυγό του δεν υπάρχει καμία προστριβή: «Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε πρόβλημα, ουτε κατηγορίες έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε μαζί σε αυτό που μας συνέβη. Εγώ το παιδί το είχα ένα μήνα συνέχεια. Ερχόμουν κάθε απόγευμα από τη δουλειά και το έπαιρνα».

Ο πατέρας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ όπως λέει δεν μπορεί να πάει στην κηδεία του παιδιού του που θα γίνει αύριο στην Αλβανία, καθώς δεν του επιτρέπεται να βγει από τη χώρα, λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί. «Σήμερα μου φεύγει το παιδί και πάει πέρα στη χώρα μου για να την κηδεύσω. Δεν είμαι σε κατάσταση να πω κάτι άλλο. Τα είπα όλα στην κατάθεσή μου», είπε ο 42χρονος πατέρας.

«Αγαπούσε το παιδί αλλά ήταν απρόσεκτος»

Την ίδια ώρα, ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έμενε – κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται η παραλία Καλαμάκι- αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν έμοιαζε να είχε χωρίσει, ενώ και οι δύο γονείς, ενδιαφέρονταν πολύ για το κοριτσάκι τους.

Γείτονες του 42χρονου ανέφεραν ότι ο πατέρας δεν ήταν πολύ προσεκτικός με το 6χρονο κοριτσάκι: «Φαινόταν ότι αγαπούσε το παιδί. Απλά κάθε φορά που το έπαιρνε το έβαζε πίσω στο μηχανάκι χωρίς κράνος, χωρίς να το δέσει, και έφευγε. Απλά αυτό μου έκανε εντύπωση και το είχα πει και στο σύζυγο μήπως πρέπει να του μιλήσουμε, ότι δεν μπορεί να βάζει ένα παιδί στο μηχανάκι έτσι», λέει στο protothema.gr μια γειτόνισσα του 42χρονου.

«Μια ήσυχη οικογένεια, που δεν είχαν επαφές με κανέναν, που είχαν ένα παιδάκι γελαστό, χαρούμενο, πήδαγε, χόρευε. Το οποίο ο μπαμπάς κάθε μεσημέρι το έπαιρνε και το πήγαινε βόλτα. Που; Δεν ξέρω. Ήταν πάρα πολλή χαρούμενη η μικρή. Η μητέρα είχα καταλάβει ότι έμενε εδώ. Δεν είχα φανταστεί οτι είναι χωρισμένοι, από την τηλεόραση το έμαθα. Εκείνος ερχόταν όλα τα απογεύματα. Ποτέ δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι χωρισμένοι γιατί αυτός ήταν κάθε ημέρα εδώ» δήλωσε γειτόνισσα του πατέρα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This