Τι έκοψε το νήμα της ζωής της 19χρονης Θάλειας; Θα επιβεβαιωθεί η δηλητηρίαση;

Σήμερα η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις της ναυτικής δοκίμου - Τι υποστήριξε η θεία της και που ρίχνει τις ευθύνες

Must Read

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Νάπολης στην Ιταλία κι ενώ συμμετείχε στο παρθενικό της εκπαιδευτικό ταξίδι (θερινός εκπαιδευτικός πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων) με το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ.

Η 19χρονη δόκιμος ανέβασε ξαφνικά πυρετό μέσα στο πλοίο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Del Mare της ιταλικής πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εμφανίσει αιμορραγικό εξάνθημα και έπειτα σηψαιμία.

Εισήχθη στη ΜΕΘ, αλλά παρά τις προσπάθειες, άφησε χθες το πρωί την τελευταία της πνοή. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ελλάδα με με C-130 και σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.




Η οικογένεια της Θάλειας ελπίζει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δώσουν τουλάχιστον μια απάντηση στο γιατί και πως η νεαρή κοπέλα έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Σύμφωνα πάντως με το onlarissa.gr η πιο πιθανή εκδοχή για τον θάνατο της 19χρονης φέρεται να είναι η δηλητηρίαση, κάτι που συζητιέται και στο οικογενειακό της περιβάλλον. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η κοπέλα δεν είχε άλλο πρόβλημα υγείας, ενώ είχε νοσήσει με κορωνοϊό που όμως είχε αρνητικοποιηθεί εν πλω.

Πιθανόν η άκρη του νήματος, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της δηλητηρίασης, να βρίσκεται στην Τυνησία, όπου το πλοίο έκανε στάση και μετά από αυτήν, άλλοι δύο δόκιμοι νόσησαν και νοσηλεύονται στη Νάπολη με συμπτώματα παρόμοια με αυτά της Θάλειας.




Μια θεία της 19χρονης επιβεβαίωσε στο ThessToday.gr ότι η ανιψιά της είχε νοσήσει με κορωνοϊό πριν από δέκα ημέρες και με το που αρνητικοποιήθηκε έκανε 24ωρη υπηρεσία χωρίς σίτιση.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της κοπέλας, αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση του οργανισμού της λόγω covid, ίσως οδήγησε στην τραγική κατάληξη και φέρεται να θεωρούν ότι οι ιθύνοντες του ΠΝ δεν «ζύγισαν» σωστά την κατάσταση και άφησαν εκτεθειμένη τη Θάλεια.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This