Άγριο φονικό στην Κυψέλη: Κατέσφαξε την 36χρονη γυναίκα του φίλου του!

Ο σύζυγος της δολοφονημένης ανέφερε ότι δεν είχε θέμα με το δράστη

Must Read

Άλλο ένα έγκλημα έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα. Ένας άντρας από το Μπαγκλαντές κατακρεούργησε χθες το βράδυ, τη σύζυγο του φίλου του έξω από πολυκατοικία του κέντρου της Αθήνας, γιατί είχε οικονομικές διαφορές μαζί του!

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε στην Κυψέλη, και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες τής είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος, ο οποίος δεν δίστασε να την σκοτώσει στη μέση του δρόμου. Στη συνέχεια, ο φερόμενος δράστης πέταξε το φονικό του όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών κι αποχώρησε από το σημείο. Οι φωνές της γυναίκας ακούστηκαν στη γειτονιά, και το άγριο φονικό μάλιστα διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια πολλών διερχομένων!

Από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον σύζυγο της άγρια δολοφονημένης γυναίκας, με τον σύζυγο να υποστηρίζει ωστόσο, ότι δεν υπήρχε καμία διένεξη με τον φερόμενο ως δολοφόνο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «η γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία στην Κυψέλη και ο δράστης ήταν απ’ έξω. Της επιτέθηκε και την κατακρεούργησε, πετώντας το φονικό του όπλο σε κάδο σκουπιδιών. Τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η αστυνομία μετά και τις μαρτυρίες που πήρε οδηγήθηκε στη σύλληψή του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This