Παύεται από τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος Ζίτσας

Ο ίδιος υποστήριξε ότι προσπάθησε να βοηθήσει το γαϊδουράκι και δεν είχε καταλάβει ότι έπεσε από την καρότσα του

Must Read

Την παύση του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του στο Δήμο Ζίτσας, έκανε γνωστή η Δημοτική Αρχή, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο αντιδήμαρχος ο οποίος συνελήφθη για κακοποίηση του γαϊδάρου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι προσπάθησε να βοηθήσει το ζώο που είχε δεχτεί επίθεση -πιθανόν από λύκο- και ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι έπεσε από την καρότσα, με αποτέλεσμα να το σέρνει με το αγροτικό του για ένα χιλιόμετρο.

Τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου ότι ο γάιδαρος δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο, επιβεβαίωσε και η Κτηνιατρική Υπηρεσία. 




Στην ανακοίνωση του Δήμου αναλυτικά αναφέρεται:

«Σεβόμενοι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κάναμε υπομονή και περιμέναμε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν σχολιάσαμε και δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση, διότι είμαστε οι τελευταίοι που θα δείξουμε ασέβεια στους θεσμούς της χώρας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τα λεγόμενά μας από σήμερα παύουμε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έως να αποφανθεί η δικαιοσύνη για να μη θεωρηθεί από κανένα ότι αυτή η θέση ευθύνης θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Σε ένα Δήμο, όπως είναι ο δικός μας φύση κα θέση κτηνοτροφικός και πτηνοτροφικός, θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών».

Δείτε επίσης: Ελεύθερος ο αντιδήμαρχος Ζίτσας για την κακοποίηση του γαϊδαράκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This