Έγκλημα στην Κυψέλη: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 36χρονης

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 40χρονο

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας. Ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, ενώ φαίνεται πως είχε σχεδιάσει τις κινήσεις του εδώ και αρκετές μέρες.

«Ήταν αποφασισμένος»

«Δεν μετανιώνω», δήλωσε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, αμέσως μετά τον εντοπισμό του, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Κυψέλη. Ο ίδιος αγόρασε ένα μαχαίρι, και είχε προσχεδιάσει τον τρόπο που θα έλυνε τις διαφορές του με το θύμα. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η 36χρονη είχε πει στον δράστη να χωρίσουν, τού χρωστούσε χρήματα, και εκείνος τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. «Δεν περνάω καλά…», φέρεται να είχε πει η 36χρονη στον ομοεθνή της, μερικούς μήνες πριν, όταν του εκμυστηρεύτηκε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση της με το σύζυγό της. Το ζευγάρι από το Μπαγκλαντές και ο δράστης εργάζονταν στην ίδια εταιρεία καθαρισμού. Ο δράστης σύναψε ερωτικό δεσμό με το θύμα, πιστεύοντας ότι εκείνη θα χωρίσει, όμως αυτό δεν έγινε τελικά πότε. Μάλιστα η γυναίκα ζητούσε διαρκώς δανεικά από τον 40χρονο, τα οποία δεν του επέστρεφε ποτέ. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, της είχε δανείσει περίπου 20.000 ευρώ μέσα σε 4-5 μήνες.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος έβλεπε τη σχέση του με την άτυχη γυναίκα να μην έχει την έκβαση που εκείνος ήθελε, και έτσι αποφάσισε να δώσει ένα αιματηρό «τέλος». Είχε ήδη αγοράσει ένα μαχαίρι από κατάστημα στην Ομόνοια το οποίο είχε κρυμμένο πάνω του, όταν επισκέφτηκε την άτυχη γυναίκα. Έφτασε κάτω από το σπίτι της στην οδό Τενέδου, της χτύπησε το κουδούνι και της ζήτησε να κατέβει στο δρόμο για να μιλήσουν. Για ακόμα μια φορά την ρώτησε αν σκόπευε να χωρίσει από τον σύζυγο της. Όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση, απαίτησε να του επιστρέψει τα χρήματα που της είχε δανείσει. «Δεν τα έχω…», φέρεται να ήταν οι τελευταίες λέξεις της 36χρονης, πριν ο δράστης βγάλει το μαχαίρι και αρχίσει να την χτυπάει. Μόλις η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος, το έβαλε στα πόδια και ξεφορτώθηκε το φονικό όπλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 40χρονο που κατακρεούργησε την 36χρονη στη μέση του δρόμου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This