Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 40χρονο που κατακρεούργησε την 36χρονη στη μέση του δρόμου

Αμετανόητος για την στυγερή δολοφονία ο Μπαγκλαντεσιανός

Must Read

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας στον 40χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη ομοεθνή του στη μέση του δρόμου, το μεσημέρι της Κυριακής στην Κυψέλη.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είχε στήσει «καρτέρι» στην 36χρονη και όταν εκείνη κατέβηκε από την πολυκατοικία που έμενε με τον σύζυγό της, της επιτέθηκε και την κατακρεούργησε. Την μαχαίρωσε τουλάχιστον έξι φορές στο πρόσωπο, στην κοιλιά και στο σώμα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα φαίνεται ότι προμελετημένο, καθώς ο δράστης πήγε και αγόρασε μαχαίρι πριν επιτεθεί στην 36χρονη και αφού την σκότωσε, πήγε και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών. Μάλιστα, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν «εγώ τη σκότωσα, δεν μετανιώνω». Ο ίδιος  υποστήριξε ότι το θύμα του χρωστούσε 20.000 και δεν του τα επέστρεφε. 

Ωστόσο, πίσω από αυτό τον ισχυρισμό γύρω από τα χρήματα, φαίνεται ότι υπάρχει μια περίπλοκη ιστορία, καθώς ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι είχε ερωτευτεί στην 36χρονη όταν και οι δυο τους εργάζονταν σε μια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων. Σύμφωνα με όσα είπε ο δράστης, η 36χρονη του είχε πει ότι θα χώριζε τον άνδρα της ο οποίος σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό και έτσι θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί. Όταν όπως είπε, κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της δεν θα γίνουν πραγματικότητα, άρχισε να της ζητάει πίσω τα χρήματα. Την Κυριακή η 36χρονη τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να συναντηθούν για να μιλήσουν. Εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη, η γυναίκα του είπε ότι εκείνος δεν είχε αποδείξεις για τα χρήματα που της είχε δανείσει και του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη.




Τότε ο 40χρονος της επιτέθηκε και άρχισε να την μαχαιρώνει με μανία. Άφησε την γυναίκα σε μια λίμνη αίματος στον δρόμο και κινήθηκε προς το σπίτι του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Κυψέλη φονικό

Σύμφωνα με πηγές ο δράστης έμενε νόμιμα στην Ελλάδα , ωστόσο το θύμα και ο σύζυγός της δεν είχαν έγγραφα παραμονής. 




Δείτε επίσης: «Δεν μετανιώνω»! Σχέση με την 36χρονη που κατακρεούργησε στην Κυψέλη είχε ο 40χρονος φονιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This