«Θα σας σφάξω όλους» ούρλιαζε 65χρονος στη Χαλκιδική και επιτέθηκε στη γυναίκα και την κόρη του

Προσπάθησε να τις καρφώσει με το μαχαίρι στο λαιμό και την καρδιά!

Must Read

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και πλέον το φαινόμενο έχει μετατραπεί σε μάστιγα στην ελληνική κοινωνία. Μια τέτοια περίπτωση σημειώθηκε στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, όταν 65χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα και την κόρη του και με μαχαίρι τραυμάτισε τον γαμπρό του!

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και εκεί οι μαρτυρίες πραγματικά σόκαραν, καθώς το περιστατικό που παρ’ ολίγο να έχει τραγικό τέλος, συνέβη για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα επειδή κάποια έπιπλα που μεταφέρθηκαν από το σπίτι της Θεσσαλονίκης στη Χαλκιδική, ήταν σε εξωτερικό χώρο.

Η κόρη του 65χρονου μάλιστα είχε έρθει από τη Γερμανία μαζί με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της για να βοηθήσουν στη μετακόμιση. «Σήκωσε το μαχαίρι επάνω μου και τότε η μητέρα μου έτρεξε και το έπιασε με τα χέρια της. Νωρίτερα μου είχε επιτεθεί με γροθιές στο πρόσωπο, έξω από το σπίτι. Η φασαρία έγινε με αφορμή τα έπιπλα. Μπήκαν τα παιδιά και ο άντρας μου μέσα και στην προσπάθεια τους να του πάρουν το μαχαίρι, ο άντρας μου τραυματίστηκε όταν κόπηκε στα δάχτυλα. Μου έλεγε γ…ω τη μάνα σου παλιό π…να, θα σε γ…σω και θα σε σκοτώσω. Θα πουλήσω τα σπίτια και θα σφάξω εσένα και την οικογένειά σου», κατέθεσε συναισθηματικά ράκος ο κόρη του κατηγορούμενου.

Ο δε γαμπρός του κατέθεσε ότι «ο πεθερός μου πήρε το μαχαίρι και προσπάθησε να καρφώσει στο λαιμό και την καρδιά, την κόρη του και την γυναίκα του. Τον βάλαμε κάτω, πήγα να του αρπάξω το μαχαίρι και κόπηκα, χρειάστηκε να κάνω ράμματα». 

Ο ίδιος ο 65χρονος στην κατάθεσή του παραδέχτηκε ότι χτύπησε με μπουνιά την κόρη του, αλλά παρουσίασε άλλη εκδοχή: «Όταν πέταξαν στο δρόμο τα έπιπλα και τους είπα “καλά τι κάνετε;”. Η κόρη μου μου μίλησε άσχημα και με έβρισε. Εγώ πήγα στη κουζίνα και στη συνέχεια τη χτύπησα με μπουνιά για να φύγει. Ανέβηκαν επάνω μου ο γαμπρός, η κόρη μου και η γυναίκα μου και με κρατούσαν μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ο γαμπρός μου χτύπησε το δάχτυλο του στην μετακόμιση και όχι από μαχαίρι. Το μαχαίρι το πήρα αλλά το πέταξα στην κουζίνα».

Να σημειωθεί ότι αν και ο 65χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τον όρο να μην προσεγγίσει το σπίτι και την οικογένειά του, επέστρεψε την ίδια μέρα και τους επιτέθηκε ξανά.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ένας πατέρας μπορεί να σηκώσει μαχαίρι και να το στρέψει προς την κόρη του. Για αυτό ζήτησα από την αστυνομία να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο, καθώς δεν πίστευα πως ένας νορμάλ άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα προς την οικογένειά του. Νόμιζα ότι θα έχει μετανιώσει και ότι θα μας ζητήσει συγνώμη. Όμως το πρωί της επόμενης ημέρας που δικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερος, πήρε ταξί και ήρθε στο σπίτι. Εμείς καθόμασταν στην αυλή με κάποιους γείτονες και αυτός με το που άνοιξε την πόρτα ξεκίνησε να φωνάζει «θα σας σφάξω όλους, κρυφτείτε γιατί θα σας σκοτώσω». Με χτύπησε ξανά με γροθιές, αυτή τη φορά στο ώμο. Με έβριζε και έλεγε ότι θα πουλήσει το σπίτι στη Θεσσαλονίκη, θα κρατήσει τα λεφτά και θα μας σφάξει όλους», περιέγραψε η κόρη του για το δεύτερο περιστατικό.

Συγκλόνισε η σύζυγος του κατηγορουμένου, που λίγο πριν ξεσπάσει σε κλάματα κατέθεσε: «Κάντε ότι θέλετε μαζί του, εμείς φοβόμαστε για την ζωή μας. Εγώ για την κόρη μου φοβάμαι και για τα εγγόνια μου πιο πολύ, εσείς κάντε ότι θέλετε. Εμένα και τώρα να με σφάξει δεν φοβάμαι. Πάντα ήτανε βίαιος και ήθελε να κάνουμε ότι μας έλεγε, διαφορετικά προκαλούσε φασαρίες».

Ο 65χρονος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για σωματική βλάβη, απειλή κατά συρροή, απειλή σε βάρος της συζύγου, εξύβριση και για παραβίαση του περιοριστικού όρου της δικαστικής απόφασης, σε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This